Vi har en tendens til at tro at slid og hårdt arbejde. er det der skal til for at blive rig. Men virkeligheden er ofte anderledes.

Moneylender.dk har forsøgt at lave en liste over de mest almindelige årsager til at folk bliver rige på.

1: Invester
En stor andel af verdens mest velhavende folk har opnået deres rigdom igennem investeringer i aktier, obligationer, valutahandel mv. Ved at investere dine penge i f.eks. aktiemarkedet, kan du forvente et løbende afkast, der vil stige år efter år, hvis du tænker dig om og løbende reinvesterer dividenderne.

Havde du f.eks. investeret 1 mio. kr. i det danske C20 indeks i 2015, havde du tjent i omegnen af 290.000 kr. på en forholdsvis sikker investering.

Et grundlæggende råd når du skal til at investere i aktiemarkedet er, at du skal tænke langsigtet, reinvester dit overskud og hold dig til de virksomheder, du kender.


2: Køb og sælg ejendomme
I Danmark er der helt utrolig gode muligheder for at tjene penge på køb og salg af ejendomme, da gevinsten er skattefri, hvis du blot har boet i ejendommen selv.

Herudover er interessen for danske ejendomme, herunder specielt København, i voldsom vækst, og mange udenlandske investorer er begyndt at kigge langt efter danske perler på ejendomsmarkedet.

Derfor har du en gylden mulighed for at tjene en hel del ekstra penge, hvis du har mod på at købe en ejendom, sætte den i stand, flytte ind i den og sælge den videre.


3: Bliv selvstændig
Har du den perfekte ide eller besidder du nogle unikke kompetencer, som du mener, at mange mennesker ikke kan leve uden? Så kan vejen som selvstændig muligvis være den bedste vej til rigdom.

Du kan som udgangspunkt tjene penge som selvstændig, hvis du kan opfylde et behov i markedet. Mængden af penge du kan tjene afhænger derefter af, hvor stort behovet er.

Lidt mindre seriøse (men stadig relevante) måder at opnå rigdom på:

 
4: Vind i Lotto
Dette kan umiddelbart lyde som en fuldstændig umulig opgave, og chancerne for at opnå rigdom herigennem er da også små. Men alligevel har mere end 3000 danskere vundet mindst 1 mio. kr. på Lotto, og man kan derfor argumentere for, at dette er en reel måde at blive rig på.

 
5: Arv pengene
Det hjælper at have velhavende forældre, hvis du gerne vil være rig. Hvis dette ikke er nok, kan du overveje, om du skal finde en velhavende partner, og gifte dig til velstand.


Denne artikel er leveret af Moneylender.dk. Sammenlign og lån penge nu og her