Channel Zero

Hvis du er på udkig efter en serie, der virkelig kan skræmme livet af dig, så bør du give ’Channel Zero’ en chance. I første sæson prøver en børnepsykolog at koble sin brors forsvinden og en lang række af andre forfærdelige hændelser sammen med et bizart børneprogram fra 80’erne, mens en gruppe af veninder bliver fanget i en turistattraktion, som i virkeligheden er et hjemsøgt hus i anden sæson.

Sæson 1 + 2 får premiere på HBO d. 1. december

Folklore

Endnu mere gys på programmet i den ellers hyggelige juletid. Folklore er en asiatisk antologiserie, som er produceret tidligere i år for HBO Asia. Hvert afsnit fokuserer på forskellige asiatiske lande, de lokales overtro og ældgamle, herskende myter, der bliver sammenfattet til en grufuld historie med et moderne twist.

Premiere d. 1. december

Berlin Station

Vi befinder os i Berlin, hvor en undercover CIA-agent er blevet sendt på mission for at finde den muldvarp, som lækker fortrolige oplysninger til pressen – og i offentligheden er kendt som ’Whistlebloweren Thomas Shaw’. Det er en klassisk spionserie med både bedrag, farer, moralske kompromisser, så hvis du savner en serie til at tage over efter ’Homeland’, så er ’Berlin Station’ det oplagte bud.

Premiere d. 3. december

Say Her Name: The Life and Death of Sandra Bland

I sommeren 2015 blev Sandra Bland, en politisk engageret afroamerikansk kvinde fra Chicago, arresteret i Texas for en trafikforseelse. Det skulle blive hendes død. Tre dage senere blev hun nemlig fundet død i den celle, hvor hun sad varetægtsfængslet. Hendes død blev afskrevet som selvmord ved hængning, men ingen tror på, at Sandra Bland virkelig tog sit eget liv. Denne HBO-dokumentar tager os med igennem handlingsforløbet og prøver at afdække, hvad der egentlig skete bag tremmerne.

Premiere d. 5. december

2015235_038.jpgBaron Noir, premiere d. 12. december

Baron Noir

’Baron Noir’ handler om den afdankede franske politiker Phillippe Rickwaert, som vil hævne sig på de politiske fjender, der ødelagde hans karriere –­ koste hvad det vil. Han danner alliancer med underverdenens folk, politiets top og højtstående politikere, såvel som sin ærkefjendes nærmeste rådgiver og indleder dermed en politisk guerillakrig i det franske parlament.

Premiere d. 12. december

Marvel’s Runaways

Det er tid til et gensyn med Marvels superhelte-teenagere, som er løbet hjemmefra i protest mod deres onde forældre. De unge superhelte har formået at undslippe deres hjemstavn, og nu skal de finde ud af, hvordan de redde den verden, forældrene har ødelagt. ’Marvel’s Runaways’ er hverken serien, der udfordrer dig på et højere plan eller giver dig stof til eftertanke, men den lover masser af action og computerprogrammerede superheltekræfter.

Premiere d. 21. december