Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Guðni Th. Jóhannesson

Guðni Th. Jóhannesson

Islands præsident vil forbyde ananas på pizza

Er du med ham eller imod ham?

Der findes to slags mennesker i verden: Dem, der elsker ananas på pizzaen, og dem, som hader det. Nu har Islands nye præsident Guðni Th. Jóhannesson bekendt kulør. Han hader nemlig ananas på sin pizza. Det skriver Iceland Magazine.

Det kom frem, da han besøgte et gymnasium i den islandske by Akureyri i det nordlige Island. En elev spurgte ham om hans forhold til ananas som pizzatopping, og her annoncerede præsidenten, at han fundamentalt er imod den slags pizzafyld.

Og her stoppede hans modvilje mod ananas ikke. Guðni Th. Jóhannesson fortalte nemlig, at hvis han kunne få hvilken som helst lov igennem, ville han forbyde ananas på pizza landet over. Desværre (eller heldigvis, afhængigt af hvilken side du er på) har Islands præsident ikke meget at sige, når det kommer til lovgivning i landet. 

I en nylig undersøgelse har 97 procent af islændinge svaret, at de syntes, at deres præsident har klaret de første fire måneder af sin embedsperiode strålende. Nu må tiden så vise, om han kan beholde sin popularitet med så kontroversiel en udmelding.

Islands præsident på statsbesøg i Danmark tidligere på året

LÆS OGSÅ: Kom med til reception, hvor tidligere Mew-guitarist viser sine nye kunstværker

LÆS OGSÅ: Skuespillere og forfattere gør kunsten levende på Statens Museum for Kunst i forestillingen 9x9x9

LÆS OGSÅ: Claus Meyer pryder forsiden af det nye Euroman: Derfor kan iværksætteren godt lide, når det brænder på