Hos Restaurant Schønnemann er julen stamgæsternes højtid: ”Det er de samme mennesker, der kommer ved samme bord, på samme tidspunkt, samme dag næste år”

 Her fortæller souschef på restaurant Schønnemann, Christian Haxgart, om deres julefrokostsæson.

Hos Restaurant Schønnemann er julen stamgæsternes højtid: ”Det er de samme mennesker, der kommer ved samme bord, på samme tidspunkt, samme dag næste år”
Offentliggjort

Dette interview blev oprindeligt bragt under Euromans traditionsrige e-matrix i det fysiske magasin, hvor redaktionen giver deres uforbeholdne, ufuldstændige og uforudsigelige analyse af tidsåndens rastløshed.

Der er fuldstændig udsolgt hos jer i julefrokostsæsonen. Ved du, hvor mange år det har været sådan?

”Da Juliette og Thomas, der har det nu, overtog det for 10 år siden fra John og Søren, var weekenderne også fuldstændig pakket i julesæsonen. Siden udvidede de det til at inkludere torsdag, som så nu også er fuldt booket. Når man først er inde i loopet, kan man genbestille sit bord til næste år. Men ja, det er svært at komme ind i loopet.”

Står man så på venteliste for at komme ind?