Hvad er det første, du læser, når du står op?

”Jeg står op klokken 06. Efter at have connectet med min kvinde og mine børn drikker jeg et glas vand med citron, og så læser jeg først sms’er, mails og beskeder på Messenger.

Det er oftest dér, de mest presserende ting, jeg skal forholde mig til, er. Derefter tjekker jeg TV 2’s og DR’s nyhedsapps for at få et hurtigt overblik over, hvad der er sket i løbet af natten.

TV 2 har en veltrimmet breakingmuskel, som er ligetil, hurtig og velformidlet. Så gennemgår jeg Berlingske, Politiken og Jyllands-Posten online for at få et bredt syn på Danmark og resten af verden, inden jeg tager en rundtur hos et par udenlandske medier.

Til sidst tjekker jeg Twitter. Én ting er nyheder, en anden er, hvad der rører sig hos meningsdannere.”

Hvilke udenlandske medier holder du dig orienteret hos?

“BBC, The Guardian, The Telegraph og The New York Times, som jeg læser sporadisk.

De udenlandske medier er ofte mere skarpvinklede, detaljerede og nuancerede.

De dyrker typisk emner og historier grundigt, som i danske medier ville være betegnet som lidt for specifikke og detaljerede, men som jeg elsker at læse.”

Hvem følger du på sociale medier?

”Jeg er fan af Hans Redder på Twitter. Han er en nyhedsplatform i sig selv.

Jeg følger også en stribe udenlandske coaches og biohackers på Twitter og Instagram, hvor jeg finder inspiration til min personlige udvikling og til min ugentlige undervisning i mandeyoga hver onsdag.

En af mine favoritter er Ben Greenfield, en amerikansk biohacker, som giver tips og tricks til at optimere kroppen.

Jeg følger også diverse communities omkring breathwork, på dansk åndedrætsteknik, som jeg selv underviser i.

Her kan jeg hente en masse inspiration til min egen praksis, men også til min personlige udvikling.”

Hvilke podcasts lytter du til?

”Jeg lytter til danske nyhedspodcasts – som fx ’Pilestræde’ og ’Du lytter til Politiken’ – når de har episoder, der pirrer.

Det samme med ’The Daily’. Derudover en hel del ikke-nyhedsorienterede udenlandske podcasts. Blandt andet ’Waking Up’ med neuro-forskeren og filosoffen Sam Harris, som spekulerer over verden, det menneskelige sind, samfundet og aktuelle begivenheder.

Jeg hører også ’Huberman Lab Podcast’ af Andrew Huberman. Han er en anden neuroforsker, der undersøger, om der er videnskabeligt belæg for værktøjer til kropsoptimering.

Det kan være effekten af at tage isbade, gå i sauna, søvnens betydning og vigtigheden af at spise sundt. Og af at elske.”

Hvilke apps bruger du mest?

”Lige i øjeblikket bruger jeg en åndedrætsapp, der hedder Othership. Den er fuld af gode vejrtrækningsøvelser, men til gengæld er den svinedyr.

Jeg kom til at købe den ved en fejl, men nu har jeg den i et år, og så kan jeg lige så godt få den brugt.

Snapchat er jeg også begyndt at bruge en del, for det er det eneste sted, jeg kan få fat i min 17-årige søn.

Hos Audible og Mofibo hører jeg cirka en lydbog om ugen.

Senest har jeg lyttet til ’Boundless’ af Ben Greenfield, ’Breath’ af Ben Nestor og ’Just Breath’ af Dan Brulé og Tony Robbins, der som titlerne antyder handler om at arbejde med åndedrættet.”