Toscana lever i København: Folkene bag Mangia åbner ny restaurant
Foto: Theis Mortensen

Toscana lever i København: Folkene bag Mangia åbner ny restaurant

Det startede med Bevi Bevi. Siden kom Mangia til i Bagerstræde og Bar la Una i Oehlenschlægergade, og nu barsler folkene bag det populære italienske mini-dynasti med en lille ny.

Navnet bliver Circolo. Restauranten kommer til at ligge i de samme lokaler, som den nu lukkede Frokosten havde hjemme i på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Og selvom alt lige nu er byggerod, satser indehaver Philip Skovgaard på at åbne i juni 2021.

“Konceptet bliver toscansk mad, olivenolie, tørret pasta og knap så meget smør og æggebaseret pasta, som vi normalt bruger på Mangia,” fortæller han. “Færre retter. Og mere fisk.”

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her