For at skabe det absolut bedste har Siemens sammen med fire visionære med forskellige baggrunde; to indretningsarkitekter fra Finland, en fotograf fra Frankrig og en kok fra Holland, samlet sine idéer om det perfekte køkken. Det er der kommet en indbygningsserie ud af, som afspejler det faktum, at køkkenet er et af de vigtigste rum i hjemmet, og det rum vi tilbringer mest tid i. Her skal det være let at lave god mad, hygge og være sammen.

GØR HVER DAG TIL NOGET SÆRLIGT

Vores behov for hvad køkkener skal indeholde og hvad dets funktion er, har ændret sig drastisk gennem tiden. Fra at være noget vi gemte væk bagerst i huset, er det blevet til det centrale rum, som vi bruger mere og til meget andet end kun at lave mad. Når køkkenet er hjemmets egentlig hjerte, bør vi også gøre det lige så personligt som vores stue. Siemens indbygningsserie gør, at du får mere plads i dit køkken, så du har endnu mere frihed til at skabe dit drømmekøkken. For indbygningsserien er netop skabt ud fra at køkkenet er en del af dit sociale liv, og ikke bare er et rum, hvor der hurtigt skal laves mad. Det skal også være et rum, hvor man har lyst til at lave lækre måltider, som gør hver dag til noget særligt.

KØKKENET SKAL VÆRE EN OPLEVELSE

Det åbne køkken er ikke bare en trend, men også en måde at integrere madlavningen i hverdagslivet. Med Siemens indbygningsprodukter kan hvidevarerne placeres på en måde, som ikke tidligere var muligt. Separat, på række, vertikalt eller horisontalt, synlige eller skjulte. Du får et køkken der kombinerer din personlige stil med praktiske funktioner, og et rum der rummer alt det, der behøves, for at nyde lidt ekstra hver dag.

Indbygningsserien er med sine rette linjer og tidløse design, det der gør, at du kan indrette dit køkken som du vil have det uden at gå på kompromis med hverken funktion eller design. De fleksible løsninger passer perfekt sammen med alle slags køkkendesigner og lågefronter med små fine detaljer, der fuldender køkkenets udstråling.

KØKKENET SKAL VÆRE ET SYSTEM

Med smarte løsninger og nyeste teknologi giver Siemens indbygningsserie dig et køkken, der arbejder sammen med dig og hjælper dig i din hverdag. Med den geniale teknologi Home Connect kan du eksempelvis indstille ovnen på vej hjem via din smartphone eller se om der mangler noget i køleskabet, mens du er ude at handle. Kort sagt kan du med Home Connect altid komme i kontakt med dine hvidevarer, uanset hvor du befinder dig. Det gør ikke bare at dagligdagen bliver lettere, men giver dig også helt nye muligheder, som gør livet mere be¬kvemt, så du kan bruge mere tid på det, du godt kan lide.

Læs mere på siemens-home.bsh-group.com/dk

Siemens - fremtiden flytter ind