Den ender altid med ønsker i sidste øjeblik, men det behøver måske ikke at være så svært, for selvfølgelig er der masser af gaveideer.

Vin og øl er selvfølgelig altid et hit, men der er også andre idéer til manden, der har næsten alt.

Her er  en række spændende butikker og leverandører, som kan give inspiration til gaven til far, bror, vennerne eller dig selv.

Smag en rebel i vinens verdensejvine_julegaveideer_-_saj_vine.jpgForkæl ham/hende du holder af med udsøgte vine fra Rabble , en passionsdreven rebel i vinens verden, der for første gang nogensinde ankom til Europa igennem SAJ Vine ApS dette år.

Vingården elsker at skubbe til grænser og få folk til at tænke ud af boksen. Rabble byder på farverige, modige og helt ekstraordinært lækre vine, der alle er udstyret med historiske etiketter, der afspejler en fortælling fra Nürnbergkrøniken.

Med det nyeste udstyr indenfor Augmentet Reality kan man sågar få historien bragt til live via Rabble’s egen App “Rabble Wine”. Også flaskens indhold gør sig bemærket med en stilistisk moderne og yderst velsmagende kvalitetsvin fra den californiske kyst. Et sikkert hit til enhver anledning!

Pleje til det perfekte skægnhordic_-_euroman_artikel_billede.jpgNhordic producerer danske skægplejeprodukter af højeste kvalitet fyldt med naturlige ingredienser, der er nøglen til at gro og pleje det perfekte skæg.

Du kan anvende Nhordics skægolie til at fjerne skæl, rødme og andre irritationer i skægget, mens skægbalmen kan anvendes til at kontrollere de trælse, strittende hår, som mange mænd plages af.

Nhordics produkter er ikke blot den perfekte pleje til skægget, men efterlader ligeledes skægget med en naturlig, lækker duft af bl.a. havsalt & citron eller sort peber & appelsin.

Hos Nhordic tilbydes der altid fri fragt & 1-2 dages levering direkte til hoveddøren.

Perfekt balance mellem klassicisme og modernismeolemathiesen_1919_sportivo_-_quartz.jpgOle Mathiesen har siden 1962 designet tidløse danske ure med schweiziske værker. Hvert nyt design har unikke moderne referencer til de karakteristiske Ole Mathiesen funktioner i bestræbelsen på at finde den perfekt balance mellem klassicisme og modernisme.

Målet er at finde den perfekt harmoni mellem rettidig og tidløs – at skabe et usædvanligt moderne ur, med klare referencer til det klassiske ikon og til deres arv.

1919 Sportivo kollektionen giver en følelsesmæssig oplevelse med en stemning af ungdom og karakter. Samtidig sender designet en hilsen til Ole Mathiesens kulturarv, hvor den klare hensigt er at være velproportioneret med detaljernes væsentlighed og kvalitet.

1919 Sportivo kan købes i Ole Mathiesens butik i København eller på deres Webshop

Lav en fotobog direkte på mobilensubbok_614x450.jpgJulen nærmer sig, og det er tid til at finde julegaven, der både overrasker og imponerer. Her er en fotobog et rigtig godt bud, da den er personlig og ikke mindst opfindsom. Med SubBook kan det klares så nemt som muligt.

Alt du skal gøre er at hente deres app i App Store eller Google Play og finde billeder direkte på telefonen.

Opsætningen tager kun 10 minutter, og skal den være ekstra speciel, kan du tilføje tekst til dine billeder. Som prikken over i'et leverer SubBook din fotobog direkte i postkassen, så du slipper for køen på posthuset.

Kompromiløs gin med maritim historiewild_614x450-(002).jpgWild Distillery Bornholm hæver uden tvivl standarden for produktionen af gin i Danmark. Med den bornholmske natur som udgangspunkt, bliver alle deres produkter håndlavet på kobberkedler af Master Distiller Henrik Nerst.

Særligt deres Navy Strength gin har alt det, man kan ønske sig i en flaske gin; et kompromisløst godt indhold, en glimrende historie og en flot alkoholprocent.

Historien om Navy Strength gin går langt tilbage i den britiske flåde. Officererne tjekkede kvaliteten af gin ved at teste, om den kunne antænde krudt. Kunne den det, havde den en alkoholprocent over 57% og var dermed godkendt.

Wild Distillery's Navy Strength gin samt deres andre håndlavede produkter kan købes på www.wilddistillery.dk

Et fuldendt ursæt til enhver lejlighedaboutvintage_steel_blue_-_gavesaet_-_miljoe.jpgAbout Vintage er et dansk veletableret urbrand, hvor kvalitet og historie er i højsædet. Virksomheden bygger på en vision om at skabe spektakulære ure, der er relevante i dag, i morgen og for eftertiden. Alle urene er tidløse klassikere, der bærer et minimalistisk udtryk og vintageinspirerede designelementer. Og hver kollektion hylder et særligt år i urhistorien.

I år har About Vintage haft nogle af deres hidtil mest succesfulde lanceringer, hvor efterspørgslen er steget og ventelisterne ligeså. En af de seneste lanceringer, en læder watch roll, har nu fået en central rolle i årets julegavesæt fra About Vintage. Sættet består af én af deres bestseller-ure sammen med to ekstra remme pakket i en af de nye, lækre watch rolls.

Gaven er perfekt til dig, der gerne vil have et fuldendt ursæt, der kan passe til enhver lejlighed – og som kan komme med dig på alle dine weekendture, forretningsrejser og familiebesøg.

Julekollektionen består af i alt 12 forskellige gavesæt. De nye julegavesæt er netop landet og kan købes i butikkerne på Gothersgade og på Strøget samt online på www.aboutvintage.com

SACKit MOVEit BT Bluetooth højttaleravconnection_sackit.jpgMOVEit BT er med sit indbyggede batteri og transportable udformning en perfekt musikalsk tilføjelse til ethvert moderne hjem.

Tag den med under armen eller flyt den fra rum til rum og bliv imponeret af den store lydoplevelse fra et kompakt og stilfuldt design, der kan holde strøm i op til 12 timer.

MOVEit BT er et sikkert hit under juletræet og kan fås i flere flotte farvevarianter.

På lager til omgående levering hos AV-Connection.

Pris: DKK 549,- (vejl. DKK 899,-)

Bløde og bæredygtige underbukserbambustoj_5-par-sorte-med-farver-bambus-underbukser-fra-jbs-i-gavebox.jpg5 par sorte bambus underbukser fra JBS i en eksklusiv gaveæske med farvet elastik, dejlig bløde og behagelige at have på. Disse JBS-underbukser er en ny eksklusiv model og er den perfekte julegave til den kræsne herre.

Bambus underbukser er åndbare og temperaturregulerende. De sidder tæt på kroppen, men uden at du mærker dem.

Bambus underbukser kendetegner sig ved det ultrabløde stof, som også sidder nænsomt til kroppen. Materialet er først og fremmest naturligt antibakterielt og svedabsorberende. Derfor er bambusstoffet det ideelle valg, når det gælder undertøj.

Bambus gror 100% naturligt og behøver hverken pesticider eller skadedyrsbekæmpelse og er derfor bæredygtigt samt naturlig økologisk.

Smartwatches til alle aktivitetergarmin-euroman-614x450-imagexmas-20201113.jpgGarmin tilbyder en lang række produkter til alle typer sportsudøvere, inklusiv GPS-sportsure, smartwatches, piloture og aktivitetstrackere.

Med et ur fra Garmin får du GPS, smart-funktioner og sundheds- og aktivitetsmåling samlet ét sted direkte på håndleddet.

Og udvalget af ure og funktioner er stort. Om du går op i stil, materialer, træningsapps, pulsanalyse eller helsedata, så kan du finde et ur og en model, som passer lige til dit behov.

Et Garmin ur er den perfekte gave til dig, der ikke vil gå ned på udstyr.

Headset med fantastisk lyd og lækkert designJabra-Elite-85t-Titanium-Black-Contextual-Desk-2.jpgJabra Elite 85t er den nyeste lancering fra den danske lydproducent. Headsettet indeholder Jabras mest avancerede og kraftfulde ANC-teknologi uden at gå på kompromis med størrelsen, komforten, lydkvaliteten eller det lækre og velkendte design.

Et dual chipset i ørepropperne leverer en stærk ANC-kapacitet sammen med en optimal lydbehandling. Dette er nogle af de mindste earbuds, der tilbyder ANC af højeste kvalitet med henblik på at skabe dit eget stille rum, og som også leverer HearThrough, så du kan høre dine omgivelser.

Det semi-åbne design og antallet af ANC mikrofoner er med til at skabe en naturlig lydoplevelse og minimere blokering.

Med ANC slået til kan du lytte i op til 5,5 time, hvilket forlænges til 25 timer med opladeretuiet med ANC slået til og 31 timer med ANC slået fra.

Håndbyggede retromoderne stålcyklerHFChristiansen_bike_by_gubi_artikelbillede.jpgOverrask én af dine kære med en designercykel fra danske Bike by Gubi.

Bike by Gubi er retromoderne stålcykler designet af Gubi Olsen og HF Christiansen, dansk cykelkultur siden 1903.

Bike by Gubi fås som både dame- og herremodeller med hhv. 7 eller 8 indvendige gear. De er samtidig udstyret med en lækker lædersadel og håndtag fra Brooks England.

Alle Bike by Gubi cykler er unikt nummererede og håndbygges i Randers.

HF Christiansen har været i hjertet af dansk cykelkultur siden 1903 og designer og producer bl.a. også mærkerne Avenue, Centurion, MBK, Nishiki, Principia, Raleigh og Winther.

Dansk øl i særklassekrenkerup__16i3470.jpg

Krenkerup Bryggeri på Lolland brygger de ærlig, traditionel kvalitetsøl på byg fra egne marker og masser af passion og historie.

En kompromisløs tilgang til kvalitet sikrer øl i særklasse, og bryggeriet har da også vundet hele 5 guldmedaljer ved European Beer Star, der er en af verdens mest prestigefyldte øl-konkurrencer.

Smag dig igennem det prisvindende bryggeris sortiment med en smagekasse, eller forkæl far, bror eller venner med dansk kvalitetsøl.