Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Kunsten at ankomme alene til et selskab

Foto: Getty

Kunsten at ankomme alene til et selskab

Det er ikke altid let at begive sig ud i den sociale sfære på egen hånd. Vi guider til, hvordan du alene og selvsikkert træder over dørtærsklen til en god aften i venners selskab.

Lad det være sagt med det samme: Det er altid trygt og godt at troppe op til et selskab flankeret af din udkårne eller din gode ven. Men praktiske foranstaltninger, pludseligt opstået sygdom eller forretningsmæssige forpligtelser kan betyde, at du af og til må gøre entré i ensom majestæt. Men fortvivl ikke. Her guider vi til kunsten at ankomme overbevisende, selvsikkert og frem for alt solo. 

Du har selvfølgelig en flaske med til værten, og her kommer et lille tip: Gå i en stor bue uden om de konventionelle flasker, og køb en flaske vin i magnumstørrelse. Kendere ved, at kun den bedste vin bliver tappet på store flasker, og der er noget schwung over at være ham, som ankommer med flasken, der er umulig at ignorere. Gør dog ikke noget stort nummer ud af det, og hold ikke for længe på flasken, før du overdrager den som værtsgave, men sørg alligevel for, at et par af gæsterne har set den. 

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her