studentergaver til ham
Foto: PR Et ur er en god studentergave.

studentergaver til ham

Guide: 23 gaver du kan give til studenten

Vi hjælper dig her med at få inspiration til studentergaven. Hvad enten han er til et ur, cykel eller en hvid skjorte har vi samlet en stribe perfekte gaver.

Der hører sig ikke blot hue og vognkørsel til, når man er blevet student. Der skal også gaver på bordet. Vi guider dig her til 23 af slagsen til den nykronede student:

Den første del af studietiden er for manges vedkommende først lige overstået. Endnu følger mange, mange timer foran skrivebordet. Så hvad er bedre end god belysning, der tilmed er pænt at kigge på? Arne Jacobsens bordlampe vil være et godt bud. Og så pynter det også i et fremtidigt drengehjem.

Pris: 5.195 kroner lige her.

Hvis du kender en kommende student, der gerne vil give den som ægte barista, går det ikke uden en kaffekværn. Og hvis det også skal være lidt old school, skal bønnerne males ved håndkraft. Timemore har lavet en kværn i valnøddetræ, som kan male helt fin kaffe til espressomaskinen eller en grovere variant til stempelkanden. Og så smager kaffen altså bare bedre, når den er friskmalet.

Pris: 1.000 kroner på espressogear.com

Det hænder jo, at en student går hen og bliver godt ved muffen efter sin studenterfest, når alle tanter først har givet ham et forskud på arven. Derfor er en kvalitetspung en oplagt gave, så der er styr på alle kreditkortene, hvor pengene kommer til at befinde sig. Mulberry har et stort udvalg af punge i læder, som også passer til en yngre aldersgruppe. 

Cirka 930 kroner på Mulberry.com

Det tyske forlag Gestalten er kendt for at lave bøger, der ser godt ud, når de ligger fremme på sofabordet. Blandt deres seneste udgivelser er bogen ’Look Inside’, som er perfekt til dig, der drømmer om at få lov til at kigge under kølerhjelmen på en Formel 1-bil, se midten af en sandwich eller kigge nærmere på menneskets indvolde.

Pris: 300 kroner på gestalten.com

Drømmer du om at gå Mikkeller i bedene og synes, at det er lige i overkanten at forvandle hele garagen til et hjemmebryggeri, kan et bryggekit fra Brooklyn Brew Shop forløse dine øl-fantasier. Sættet indeholder alt, du skal bruge for at lave din egen brown ale helt fra bunden – inklusive en idiotsikker brugsanvisning.

Pris: 499 kroner på areastore.dk

I denne nydelige, transparente kasse har du blandt meget andet både subwoofer, usb-port, aux-stik og naturligvis en gedigen bas, der kan få selv den mest afmålte type til at bryde ud i en boogie. Sådan skal en højtaler laves.

Pris: 5.200 kroner på eu.peopleproducts.com

Hvem har ikke lyst til at være den cool onkel, tante, bror, mor eller far? Det bliver du selvfølgelig, hvis du giver studenten en billet til Roskilde Festival. Igen i år er programmet spækket med fede navne for enhver smag. 

Pris: 2.020 kroner lige her.

Den perfekte hvide skjorte er en realitet og det betyder nul pletter, nul svedplamager og nul krøller og folder. Det lyder måske for godt til at være sandt, men Labfresh har sørget for, at din aften ikke er dømt til at blive en katastrofe, hvis du ikke kan ramme din mund, og rødvinen derfor søler din hvide skjorte til. De har nemlig lavet en selvrensende skjorte. Vin og andre væsker ruller direkte af stoffet, som tilmed afstøder sved. Der findes virkelig en gud.

Pris: 750 kroner på Labfresh.eu

Det hollandske mærke Ace & Tate er for alvor ved at gøre sit indtog på det danske solbrillemarked. Mærket laver moderne og klassiske silhuetter til den nette sum af 998 kroner. Det virker som den rigtige pris for et par solbriller, som man helt sikkert får smidt væk over sommeren, fordi man glemmer dem et sted. Det er og bliver solbrillers lod i livet. 

Pris: 998 kroner hos aceandtate.dk

Stejle bakker og svedoverskæg vil aldrig mere være et problem, når du svinger benene over OKO-cyklen fra danske Biomega. Cyklen har en diskret indbygget motor i stellet, så du lyd- og svedløst kan overhale enhver på din vej. Den urbane cykel skifter automatisk mellem sine to gear, den er oliefri, og så er den bygget i kulfibermateriale, der udover at gøre den utrolig let får den til at ligne et stykke kunst. Eller en tohjulet rumraket.

Pris: Cirka 17.850 kroner hos Biomega.co

 

Der er mange måde at brygge kaffe på, men få kaffemaskiner er så alsidige og så flotte som Trinity One Coffee Brewer. Den er fremstillet af rustfrit stål og en finish i smukt valnøddetræ og er ideel til specialkaffe – du kan brygge på den klassiske måde med overhældning, med lufttryk ved hjælp af en tung cylinder eller koldbryg.

Pris: Cirka 2.000 kroner plus levering på trinitycoffee.co

Savage Supply Co. fra North Carolina er specialister i lædervarer, som er robuste, godt fremstillet og behagelige at se på. Deres tasker og andet tilbehør er designet med minimalisme for øje og er produceret af hårdfør kanvas, kraftigt kernelæder og kobbernitter. Denne Leather Portfolio i kernelæder er designet til Mac og iPad.

Pris: Cirka 900 kroner plus levering på savagesupplyco.com

Sommeren og studentertiden står på masser af fester. Derfor er det vigtigt, at man nemt kan transportere musik med sig overalt. BeoPlay A2 fra B&O er en transportabel Bluetooth streaming højttaler op til 24 timers batteritid på en enkelt opladning. 

Pris: 2.799 kroner hos beoplay.com

Sony-hørebøfferne MDR XB-950N1 EXTRA BASS lader i sandhed tunge hip hop-beats komme til deres ret. For de eliminerer støj, og ved et enkelt tryk på Bass Effect-knappen forstærker du sangens lave frekvenser og lader bassen komme til sin ret. De er trådløse, og de lader musikken flyde og bassen pumpe i 22 timer uden opladning. Ørepuderne er polstret i blødt læder, og bøfferne kan foldes sammen, så de let kan slippes ned i lommen eller finde et hjørne i tasken.

Pris: 2.000 kroner på sony.dk

Bliv velklædt til sommerens fester med et let jakkesæt fra Samsøe & Samsøe – det er god kvalitet til en overkommelig pris i et stilrigtigt snit. Og marineblå går aldrig af mode.

Samsøe & Samsøe-blazer fås til 2.000 kroner samsoe.com

 

Et ur er en gave, der holder i mange år fremover. Selvfølgelig ville det være alletiders at troppe op med et Omega eller et Rolex, men priserne er så høje, at de færreste har råd til at give sådan et ur i gave. Men mærket Sebastian Frost har nogle klassiske ure til en pris, der er mere overkommelig. Ovenover er ét eksempel i den lidt dyrere ende, men hans ure kommer også i en billigere prisklasse. 

Pris: 5.850 kroner hos sebastianfrost.dk

I princippet har du kun brug for en kniv, når du skal starte en knivsamling op. En spids kokkekniv med en vis længde kan både hakke grøntsager og klare de fleste opgaver med kød og fisk. Denne robuste, smedede stålkniv fra Dick kan blive vældig skarp og samtidig holde til stort set hvilken som helst behandling, uden at æggen får hakker. En klassiker.

Bliv knivskarp for 991 kroner hos hwl.dk

Chelsea Boots går aldrig af mode og kan bruges lige godt til et par stumpende jakkesætbukser som til et par smalle jeans. Sort læder er det mest oprindelige look, men sandfarvet ruskind er mere sommerligt. Common Projects gør det godt, når det kommer til den klassiske sko.

Pris: 3.300 kroner hos stoy.com 

En klassisk skjorte er ikke et dårligt køb til en ung mand. Lige nu er en lyseblå skjorte med striber noget af det mest moderne, man kan iklæde sig. Desuden må den gerne have et pyjamaslook, som denne ovenfor fra Our Legacy.

Pris: 1.400 kroner på dr-adams.dk

32 danske illustratortalenter er gået sammen om bogen Contemporary Danish Illustration, en udgivelse med tekst, tegninger og illustrationer. Indholdet spænder fra blyantstegninger til farverige mønstre, figurer og tanketorsk og vil passe helt perfekt på hjørnet af kaffebordet.

Pris: 400 kroner hos Arnold Busck, Arken m.fl.

Cosmolite er Samsonites letteste og samtidig stærkeste kuffert. Cabin size-kufferten vejer således kun 1,8 kg. New Cosmolite er en opgraderet version af den ikoniske kuffert med mere ergonomisk håndtag, nye låse og lynlåsbeskyttelse, bedre integrerede hjul samt forbedret indretning. Modellen en del af Samsonites Curv-familie, et patenteret ekstremt holdbart og let materiale, som også anvendes i produktionen af sportsudstyr. Fås forskellige farver.

Pris: fra 2.899 på samsonite.dk

 

Hvis du kun skal have en god stegepande, så glem de løfterige belæg-ninger, der alligevel ender med at krakelere. Stålpanden fra den hæderkronede franske køkkentøjsfabrikant Sitram kan både tåle stålpiskeris, opvaskemaskine, skuresvampe og de fleste andre former for brug og misbrug. Det er ikke tilfældigt, at panden er standardudstyr på mange kokkeskoler. Kobberbunden sikrer optimal varmefordeling.

Pris: Fra 215 kroner hos brinzy.dk

Det handler om mode og livsstil – for mænd! Euroman holder dig opdateret på, hvad der er oppe i tiden. Vi guider dig gennem både nye og klassiske modetendenser og fodrer dig med inspiration, når vi bringer artikler og portrætter af spændende mennesker, som kan løfte din hverdag. Derudover kan du holde dig ajour på gadgetfronten, når vi ser på, hvad der rykker inden for teknologi og design.

Se priser og tilbud her.

LÆS OGSÅ: Tinder har en hemmelig version, som kun er for lækre medlemmer

LÆS OGSÅ: 6 irriterende trends på Instagram, som mænd også er skyldige i

LÆS OGSÅ: Slut med champagnesprøjtende teenagere: “At Dolores er en natklub for folk, der allerede har gået i byen i 10 år”

Se, hvad vi ellers skriver om: Student, Gaver til ham og Gaver