Sponsoreret af Roccamore

Der findes et utal af faldgrupper, når gaven til kæresten skal i hus. For der er jo som bekendt ikke bare tale om en gave. Nej, gaven til kæresten – om det er fødselsdag, jul eller fejring af årsdagen – må og skal altid afspejle, at du både hører og ”ser” din kæreste.

Dermed er risikoen for at falde igennem desto meget større. For selvom din gave helt objektivt set har flueben ved både at være ’praktisk’ og ’god’, så gavner den ikke meget, hvis ikke den viser, at du faktisk lytter, ser og forstår din kæreste.

Og koldsveden starter derfor allerede, når du indser, at du ikke er helt sikker på, at du altid forstår din kæreste, og skal du være helt ærlig, så er du faktisk heller ikke den bedste lytter.

Et fort af kærlighed

Men det er der heldigvis råd for. Frederikke Schmidt, designeren bag det fashionable skomærke Roccamore, der på italiensk betyder ’Et fort af kærlighed’, har nemlig skabt årets gave; Fashionable højhælet sko og stiletter. Nej, umiddelbart lyder det ikke som din redningsplanke, men twisten er, at det danske skobrand har skabt verdens første behagelige høje hæle. Og det er endda videnskabelig bevist.

På Hvidovre Hospital blev der i 2017 således lavet et forskningsprojekt, hvor 22 kvinder i tre arbejdsdage skulle gå (ca. 4.500-5000 skridt per dag) i henholdsvis almindelige højhælede sko, højhælede fra Roccamore og almindelige kondisko. Hvilke sko var så de mest behagelige?

Kondiskoene – selvsagt - men Roccamore fik klik-klakket sig ind på en sikker anden plads. Hemmeligheden skal findes i skoenes specialdesignet sål, der former fødderne til at gå så anatomisk korrekt som muligt. Sålen, der former sig efter foden, er nemlig indbygget i de feminine stiletter.

Autentisk og unikke stiletter

Men en gave fra den betænksomme og opmærksomme kæreste kræver selvfølgelig, at der også hører en god historie til. Og det gør der faktisk med Roccamore – også udover de anatomisk korrekte høje hæle.

Frederikke Schmidt involverer nemlig kunderne i sin proces helt fra start, hvor de på Facebook fortæller hende, hvad de savner, ligesom de også er med til at stemme om, hvilke modeller, der skal sættes i produktion og hvad de skal hedde.

Modellerne er håndlavede på en lille familieejet fabrik i Toscana – samme sted som Valentino i øvrigt – og derfor er nogle af modellerne skabt med eksklusive materialer fra de store modehuse. Mange af modellerne kommer derfor kun i limited editions med kun 11 til 120 par i en bestemt farve.

Så tør koldsveden af panden og smut ind forbi roccamore.com eller deres showroom på Vester Voldgade 96, KBH

Roccamore kan købes på roccamore.com eller i showroomet på Vester Voldgade 96, der har åbent mandag til fredag kl.11:00 til 17:00, onsdag 11:00 til 18:00 og første lørdag i hver måned 11:00 til 15:00

Se det store galleri af sko her:

 

miss-turner-studded-black-leather-boot-roccamore-1-----MERGED.jpgRoccamore - Miss Turner. Pris 2.900 kr. 

alexa-black-green-gold-sparkly-boot-roccamore---MERGED.jpg

Roccamore - Alexa. Pris 2.900 kr.

grace-red-suede-pump-roccamore-4-----MERGED.jpg

Roccamore - Grace. pris 1.900 kr. 

Charlie-boot-suede-green-Roccamore-----MERGED.jpg

Roccamore - Charlie. Pris 2.700

daisy-blue-suede-boot-roccamore_NY.jpg

Roccamore - Daisy. pris 2.700 kr. 


darling-grey-pump-suede-Roccamore_NY.jpg

Roccamore - Darling. pris 1.900 kr. 

electric-ann-blue-suede-boot-roccamore-1------MERGED.jpg

Roccamore - Electric ann. pris 2.700 kr. 

hope-black-suede-pump_NY.jpg

Roccamore - Hope. pris 1.900 kr.

Karen_MERGED.jpg

Roccamore - Karen. pris 2.700 kr. 


Laila-2_----MERGED.jpg

Roccamore - Laila. pris 2.700 kr. 

lulu-leo-print-boot-----MERGED.jpg

Roccamore - Lulu leo. pris 2.900 kr. 


viktoria-green-boot-leather-roccamore-copy_NY.jpg

Roccamore - Viktoria. Pris 2.900 kr.  

audrey-black-shiny-leather-boot-roccamore-1-----MERGED.jpg

Roccamore - Audrey. pris 2.900 kr.