PRØV EUROMAN fra 23 kr. om måneden

H&M laver designsamarbejde med Eytys, og du kan se kollektionen her.

Foto: Eytys x H&M

H&M annoncerer designsamarbejde med Eytys: Se kollektionen her

Eytys’ fokus på robuste, simple unisex-designs og funktionalitet kommer tydeligt til udtryk i deres kollektion med H&M.

Der kan ikke være megen tvivl om, at de fleste H&M-designsamarbejder gennem tiden har været med storemodehuse, der har en markant plads på den internationale modescene. Nu er turen imidlertid kommet til et mere lokalt brand, som er mindre kendt, men ikke desto mindre har en klokkeklar vision for sine designs.
 
Eytys er et Stockholm-baseret streetwear-inspireret brand, der særligt finder inspiration i 90’ernes gadekultur, og særligt specialiserer sig i chunky sko og sneakers – og desuden at skabe designs, som kan bruges af kvinder såvel som mænd.
 
Det er netop Eytys klart definerede tilgang til mode, som går igen i ’Eytys x H&M’-kollektionen, som blandt andet inkluderer sko og tøj i kraftige bomuldsmaterialer, ruskind, lak, nylon og selvfølgelig denim. Kollektionen fokuserer særligt på funktionalitet med elementer af workwear og sportslige detaljer, mens alle skoene i kollektionen har Eytys’ karakteristiske tykke såler.
 
’Eytys x H&M’-kollektionen kan findes i udvalgte butikker og online d. 24. januar 2019. Se kollektionens kampagnebilleder herunder.

6069A_02.jpg

6069A_04.jpg

6069A_05.jpg

6069A_06.jpg

BTS_1.jpg

BTS_2.jpg

IMG_2022.jpg

IMG_2214.jpg

IMG_9803.jpg