Vi har tidligere skrevet om designsamarbejder mellem modebrands og sportsstjerner som Dwyane Wade, og nu er turen kommet til Jerome Boateng. Den Berlin-fødte Bayern München spiller er gået sammen med den kulturelle platform 032c fra Berlin, der udgiver et magasin og har designet tøjserier og klassisk apparel.

Unisex-kollektionen med navnet BOA17 er en kombination af Boatengs kælenavn og det nummer, han bærer på fodboldbanen i München. Samarbejdet er bygget på alt det, forsvarsklippen bedst kan lide: Hiphop, camouflage, farven babyblå og ikke mindst hans hunde.

Det er blevet til serien BOA17, der består af hatte, jakker, snørebånd, strømper og pins. Selv mener designerne, at det mest unikke er den sandfarvede camouflagejakke med trykket ”Per Aspera Ad Astra,” som er latin for ”gennem vanskeligheder, når man stjernerne.” Det skulle angiveligt være Boatengs måde at sende en hilsen til det rå Berlin-Wedding, hvor fodboldspilleren voksede op.

Kollektionen bliver udgivet til Zalandos arrangement Bread&&Butter i Berlin, der løber fra 31. august til 2. september, hvor 032c også vil lave en pop-up og en paneldebat omkring samarbejdet. Efterfølgende vil kollektionen være tilgængelig på breadandbutter.com.

LÆS OGSÅ: Englands landstræner gør den kiksede gangster-vest kult ovenpå VM-succes

LÆS OGSÅ: Slut med joggingtøjet: FC Barcelona skal fremover møde til kamp i eksklusive jakkesæt af designer Thom Browne

LÆS OGSÅ: Wood Wood åbner souvenir-shop i Københavns Lufthavn