Konfirmationstiden er over os, og selv om mange konfirmander nok har en nogenlunde idé om, hvad de ønsker sig, er det ikke en dum idé at overraske dem med en klassisk gave, som vil være værdsat i lang tid. Vi har samlet en liste med ting, der burde gøre selv en kræsen teenager glad. 

Hørebøffer

Hvem hører ikke musik? I stedet for at rende rundt med standardgearet fra Apple, er et par ordentlige hovedtelefoner med til at gøre musikoplevelse meget bedre. Derfor er det også en oplagt gave til konfirmanden. 

B&O Beoplay H4 Wireless til 2.300 kroner.

Marshall MID Bluetooth Black til 999 kroner.

 headphones.jpg

Aiaiai TMA-2 headphones til 1.000 kr.

Ure

En oplagt gave til konfirmanden er et ur, som han kan bruge mange år fremover. Et ur er ikke bare en gave, men en investering. I hvert fald hvis det er et ur fra et af de store urmærker. Selvfølgelig er sådan en gave i den dyre ende af skalaen, men hvis ikke det skulle være til en konfirmationsgave, hvornår er det så mulighed for at give en gave for livet? 

Tag Heuer Aquaracer til 11.995 kroner hos Klarlund i København K.

nytur-1.jpg

About Vintage 1844 Chronograph, Steel / White til 2.499 kr.

Triwa Ivory Falken Black til 1.395 kroner.

Sko

Det er ikke, fordi unge mænd ikke selv kan finde ud af at købe sneakers og sko. De bliver langet over disken som varmt brød, men hvis budgettet er til det, var det måske en idé med en lille opgradering til teenagerens garderobe. 

Common Projects Achilles til 2.500 kroner.

ARKK Copenhagen Raven FG S-E15 til 1.000 kroner.

Gucci Ace Leather Low-Top til 3.350 kroner.

Smykker

Smykker til mænd har fået sit tag hos de danske mænd de senere år. Især den unge generation er gode til at tage trenden til sig, så her kommer et par bud på nogle klassiske smykker, som mange unge mænd vil sætte pris på. 

Tom Wood Cushion Onyx til 2.550 kroner.

Bobby Janco Spillemose til 1.000 kroner.

Læsestof

Her er gaveidéer til ham, der har alt i forvejen. Læsestof er oplagt til en teenager, der er interesseret i at lære mere om verden og sig selv på samme tid. Og bevares, her er vores eget magasin da oplagt, men vi har også fundet et par romaner, der handler om at være på grænsen til voksen.

forside-web.jpg

Abonnement på Euroman. Priser fra 99 kroner lige her.

max.jpg

Over 1.100 sider er denne mursten på, men det skal ikke skræmme nogen væk. Den er let at komme igennem, og historien flyder fint gennem 70’erne og frem til i dag.

Vi starter med at følge dramatikeren Max, der er en succes, men søvnløs, mens han turnerer med sin teatertrup. Siden følger vi ham tilbage til barndommen i Norge og til staterne igen, hvor han får sit kunstneriske gennembrud.

På mange måder minder den meget om store amerikanske romaner, der altid har haft en evne til at fortælle om både den personlige skæbne og samfundet omkring personen. Det er stor romankunst.

Johan Harstad: Max, Mischa & Tetoffensiven til 400 kr. her.

en dag vil vi grine.jpg

En dag vil vi grine af det af Thomas Korsgaard til 210 kroner her.

kort over paradis.jpg
Sjældent har man ventet på en to’er som Knud Romers ’Kort over paradis’. Mere end 10 år har det taget og kostet ham et nervesammenbrud undervejs. Heldigvis har den været ventetiden værd. Mens hans fremragende første roman handlede om barndommen på Falster, tager vi denne gang springet til ungdommen og voksenlivet.

Køb 'Kort over paradis' til 299 kroner her.