Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Peter Jensen laver nyt mærke og flytter hjem til Danmark efter 25 år i udlandet

Foto: Dante Fewster Holdsworth

Peter Jensen laver nyt mærke og flytter hjem til Danmark efter 25 år i udlandet

Den danske modedesigner solgte sit verdenskendte brand i 2018 for at hellige sig lektorgerningen på Savannah College of Art and Design i Atlanta i USA, men Peter Jensen har savnet at lave tøj og er snart klar med et nyt bæredygtigt mærke. Det betyder samtidig, at han har købt lejlighed på Vesterbro i København, fortæller han til Euroman.

Peter Jensen gør comeback som modedesigner med mærket Yours Truly.

Han forlod ellers branchen i 2018, da det koreanske firma Pastel World købte rettighederne til Peter Jensen-brandet og hans kendte kaninlogo. I stedet rykkede Jensen fra London til Atlanta i USA for at undervise som lektor ved Savannah College of Art and Design.

Det har været en lærerig periode for ham.

”Jeg har set mit ophold i Atlanta som et pusterum for at finde ud af, hvad jeg vil med mit liv. Det har været sindssygt rart at kunne se modeverdenen udefra og ikke være en del af den i et stykke tid," siger Peter Jensen til Euroman.

Nu er det dog på tide at vende tilbage i designerrollen.

"Jeg har arbejdet som ansat i over to år, og det har været skønt, men jeg savner at bestemme selv. Nu har jeg fået lyst til at lave noget for mig selv, et projekt og arbejde med menesker, som jeg godt kan lide," fortæller han.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her