I januar debuterede Rains ved modeugen i Paris, hvor de havde taget en særlig gæst med til at lukke showet, ingen ringere end Prins Nikolaj.

Nu åbner de aarhusianske regntøjspecialister også ny butik i den franske hovedstad, som man kalder for sit hjem væk fra hjemmet. Rains har nemlig et helt særligt forhold til Paris, for det er mærkets tredje butik i byen.

Den nye butik, der slår dørene op torsdag på Rue St Sulpice i det 6. arrondissement, skal forene kunst, design og mode, og derfor har man ladet kunstner Jacob Egeberg skabe en kunstinstallation, der bliver en del af indretningen. Der er tale om en kæmpe klippelignende skulptur.

"Skulpturen har et formsprog, der er naturligt og alligevel uvant. Fremmed for rummet og alligevel uløseligt forbundet med, hvordan det opleves. Næsten som en port til en anden dimension," siger Jacob Egeberg i en pressemeddelelse.

Rains butik 1.jpg

CEO i Rains, Jan Stig Andersen, supplerer i forhold til mærkets ambitioner:

"Vi er meget stolte af dette seneste kapitel i vores Paris-historie. Vi vil fortsætte med at gentænke, hvordan vi kuraterer hver enkelt butik og øge, hvordan de og vores kollektioner opleves," siger Stig Andersen.

Rains butik 2.jpg