Our-Legacy-DB.jpgLad der være fest

2023 bliver et stort festår for mig. De første invitationer til runde fødselsdage har for længst indfundet sig, min hustru runder selv et skarpt hjørne, og næste naturlige skridt er selvfølgelig at kaste et blik på garderoben.

Gode fester kalder på, at man gør lidt ekstra ud af påklædningen, og jeg kunne godt snart bruge lidt fornyelse på de pæneste bøjler i skabet. De smalle jakkesæt fra Acne Studios, som jeg har tre af, minder mig om en tid, hvor min krop var mere drenget og slank, og hvor jeg ikke var generet af en meget stram pasform.

De jakkesæt går jeg aldrig i længere, så de er nok ved at være pensionsmodne. Mine habitjakker fra Aspesi og Margaret Howell, som jeg går i til hverdag, bliver netop meget det – hverdagsagtige. Derfor: tid til nyt.

Jeg har kastet min kærlighed på denne dobbeltradede blazer fra svenske Our Legacy. Den rammer tidens snit meget præcist, synes jeg, og så er der bare noget schwung i at stemple ind med dobbeltradet jakke. Det glæder jeg mig til.

Our Legacy ’Unconstructed’ DB Blazer til 4.100 kr. hos ourlegacy.com.

LOOW_ForestLS_9433d_1800x1800.jpgGennem tykt og tyndt

Der er ting i ens tøjskab, der bare fylder uden at blive brugt. Og så er der tøj, man går i konstant. Denne langærmede T-shirt fra danske LOOW hører til i sidste kategori. Jeg har haft en af dem i mørkegrøn i over 10 år og kan med stolthed i stemmen sige, at jeg har slidt den op.

Jeg har brugt den som løbetrøje, skiundertrøje, undertrøje til cykling, til brændehugning, som langærmet T-shirt under striktrøjer, og nu kan den snart ikke mere. Den har fået huller i ærmemanchetterne og ved halsen, men det er ikke, fordi kvaliteten er dårlig – det er ganske enkelt, fordi den har været min tro følgesvend gennem tykt og tyndt.

Merinould er naturens gave til mennesket – varmt, når temperaturen er lav, og kølende, når varmen trænger sig på. Og så lugter det ikke af sved som andre syntetiske materialer. Stor anbefaling.

LOOW T-OLS 135 langærmet T-shirt til 699 kr. hos loow.com.