Sponsoreret af Gastrotools.
Da Jonathan Balsløw Sørensen i 2024
åbnede Graziano på Møllegade i København, blev den på rekordfart et stamsted
for rigtig mange mennesker.
Før Graziano åbnede, gjorde Jonathan og hans partner noget utraditionelt: De inviterede deres netværk til at købe en lille andel i restauranten.
Det gjorde de af flere grunde. Dels for at skabe en fundament for økonomien, så de kunne bygge om og komme godt fra start. Og dels for at skabe et tilhørsforhold for deres venner, så de fik en form for stamsted – naturligvis med den italienske restauranttradition som forbillede.
Andelene i Graziano blev solgt for enten 20.000 eller 40.000 kroner, og da alle havde fået muligheden for at købe sig ind, greb 27 af vennerne muligheden for at blive medejere.
Jonathan er vokset op i Toscana og
har pomodoro i sine årer. Han tænker, drømmer og spiser italiensk, og efter
succesen med både Graziano og hans kogebog er han nu klar med den svære
restaurant nummer to på Værnedamsvej i København.
I det nye afsnit af ’Arbejdstitel’
fortæller Jonathan om at sælge folkeaktier for at kunne åbne sit sted, om at
stykke det perfekte menukort sammen, og om retten som han elsker, men som ingen
bestiller fra menuen.
Det nye afsnit af ’Arbejdstitel’
er bragt i samarbejde med Gastrotools.
Gastrotools er blandt andet kendt for deres 5-ply serie,
der er hjertet i Gastrotools’ kollektion – det er gryder og pander i
professionel kvalitet, designet til at holde hele livet. “5-ply” betyder 5 lag
stål og aluminium – det giver hurtig opvarmning, perfekt varmefordeling og fuld
kontrol.
De
er produceret i Italien med over 130 års erfaring – bygget til at yde i verdens
bedste køkkener, og selvfølgelig fri for PFAS og andre belægninger. Se mere på
Gastrotools.dk