Kom ud i naturen: Nu er det perfekte tidspunkt at tage på sanketur
I Danmark har vi mange muligheder for at lave vild mad. Der er urter, tang, svampe og alt muligt andet, og disse dage er især gode, hvis du vil have succes på din sanketur.
En halv time. Det er alt hvad sankeekspert Thomas Laursen skal bruge for at lave en salat (inkl. tilberedning og anretning), med urter og grønt fra den danske natur.
Foråret har hidkaldt mange vilde urter rundt omkring os, som nemt kan inkorporeres i madlavningen, og det er især i disse dage, at du har gode chancer for at finde vilde spiselige urter på din tur ud i naturen.
I det nye afsnit af vores podcast ’Søn af alt der gror’ er makkerparret Thomas Laursen og Peter Ørbæk på Djursland, hvor de blandt andet finder mælkebøtter, strandkål og strandmælde, som Thomas efterfølgende sætter sammen til en frisk salat med røgede blåmuslinger i olie.
Bliv inspireret til din egen sanketur og madlavning med vilde urter i det nye afsnit af ’Søn af alt der gror’, som du kan lytte til via podcast-appen Talk Town lige her.
Jeg kan love dig for, at jeg har meget på hjerte. Men det kommer jeg ikke til at blande ind i min karriere. Det er ikke professionelt interessant for mig at udtale mig om ting. At jeg selv mener en masse i det private … fair snak. Men den snak kan jeg tage med nogle venner.