Du behøver ikke at iklæde dig stramtsiddende lycra for at investere i en cykel, der kan lidt mere end den klassiske herremodel. De fleste af os bruger den tohjulede ganger hver dag – til arbejde, til indkøb, til aftaler ude i byen – så selvfølgelig skal kvaliteten være i top, og designet ligeså.

Her er fire bud på, hvor du skal kigge, hvis din næste cykel skal ose af gode materialer, fede detaljer og vigtigere endnu; få dig lynhurtigt frem på cykelstien. Måske den endda skal være elektrisk?

Sammensæt din egen Principia Gravel CarbonHF1_principia_gravel_carbon_-_euroman.png

Uanset hvordan du sammensætter din Principia Gravel Carbon, får du her friheden til at drøne ud ad landevejen og spontant lave en afstikker på grusstien, race gennem skoven eller noget helt tredje.

Får du lyst til at tage på weekendtur, er der også god mulighed for oppakning på cyklen. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan opleve på din Principia Gravel Carbon.

Når du har sammensat din nye, skarpe cykel – og valgt rammefarve, størrelse og konfiguration – bliver den håndbygget i Randers ud fra dine ønsker. Find din lokale forhandler, og bestil den ultimative Principia Gravel Carbon her principia.dk

E-Fly – dansk design i høj kvalitetCReinhardt_e-fly-pace-2021.png

E-Fly har udviklet elcykler i høj kvalitet siden 2009 og er i dag et af de mest populære mærker i Danmark. Deres tjekkede elcykler er skabt til det danske vejr og samtidig utroligt brugervenlige.

Det gælder naturligvis også den nye E-Fly Pace, der med sit sporty design og en kraftig Shimano-centermotor er det mest indlysende alternativ til bilen – og skabt til dig, der er træt af byens stop-and-go-trafik.

Med en elcykel fra E-Fly kan du springe bilkøen over og bruge din dyrebare tid på familie og venner. Eller på dig selv. For Pace er også perfekt for dig, der kan lide at motionere uden de helt store anstrengelser.

Mountainbikes, high-end og elcyklerDania_billede_euroman.png

Dania Bikes ligger i Rødekro - 2 min. fra motorvejen – og er en forretning, som løfter niveauet og tænker frem i tiden.

Blandt andet har de oprettet Cykelbloggen.dk, så det er nemt at finde informationer om udstyr og de mange forskellige cykelmodeller. Dania Bikes er fleksibel og imødekommende over for en god handel og besidder et højt serviceniveau, som i dén grad også kommer til udtryk på Trustpilot.

Forretningen har anlagt deres egen MTB-testbane lige ved siden af deres adresse og har hver lørdag træning for alle nybegyndere på MTB. Derudover har de også det største udvalg af high-end og el-cykler i Sønderjylland og leverer ud i hele landet.

Som en af de få på markedet tilbyder forretningen også leasing af din næste cykel.

Stilet allround-elcykel til hverdag og fritidHF2_centurion_dark_image_euroman.png

Med cykelmodellen Dark Image E sætter Centurion nye standarder for elcyklen, som vi kender den.

Dark Image er en superfed og sporty elcykel, der nemt kan blende ind i det urbane miljø såvel som på grusstierne. Elcyklen kommer med et unikt system, som tilkobles til din smartphone, og gør det muligt at justere performance efter dine ønsker til turen.

Se mere og find din lokale forhandler her centurion.dk