Kvindefeltet i US Open 2022 er pivåbent: Her er dem, du skal holde særligt øje med scroll-down

Kvindefeltet i US Open 2022 er pivåbent: Her er dem, du skal holde særligt øje med

Det har sjældent været vanskeligere at gætte på en vinder af en Grand Slam. Hvem er favoritterne hos kvinderne, og kan Clara Tauson spille en rolle? US Open begynder i dag.

Af Martin Hjorth Frederiksen
Foto: Getty Images
Sport Euroman

Ved US Open 2022 siger vi farvel til Serena Williams, den utvivlsomt vigtigste kvindelige tennisspiller i årtier. Det er den altoverskyggende historie for både amerikanerne og det internationale publikum. Men kvindetennis er et sundt sted, selvom den er i en overgangsfase, og det er den blandt andet, fordi det nye kuld står på skuldrene af Serena og storesøster Venus.

Siden Serena Williams’ seneste sejr ved US Open i 2014 har vidt forskellige spillere vundet turneringen: Flavia Pennetta, Angelique Kerber, Sloane Stephens, Naomi Osaka (to gange), Bianca Andreescu og Emma Raducanu. De er alle enten pensionerede, ude på grund af graviditet eller på vej tilbage fra skader og formdyk.

Muligheden for en ny førstegangsvinder er med andre ord rigtig stor, og der er alle muligheder for et uventet Cinderella story, som vi så sidste år med engelske Raducanu.

Lad os dykke ned i feltet hos kvinderne.

Se, hvad vi ellers skriver om: Tennis og USA