Manchester Citys FA Cup-nederlag til Wigan i går aftes kom bag på mange af dem, der havde Manchester-holdet som favorit til at vinde både Premier League, Champions League og den fornemste engelske pokalturnering.

Og mens foreløbig et trofæ altså gled City af hænde, efter at League One-holdet Wigan vandt kampen med 1-0, går det næste drama på, om holdet må undvære en af sine største angrebsstjerner i en større bid af den afgørende periode, som sæsonen er gået ind i.

Sergio Agüero kan nemlig risikere en længere karantæne oven på et håndgemæng med en Wigan-tilhænger.

Episoden indtraf, da hjemmeholdets fans væltede ind på banen efter slutfløjtet for at fejre sejren. Det er lidt svært på både tv- og pressebilleder at se, præcis, hvad der foregår, men den argentinske forward får i hvert fald svinget højre hånd, hvorefter hans holdkammerater må holde ham tilbage, for at situationen ikke eskalerer. Man kan se lidt af det herunder i den røde cirkel.

 

Inden Football Association udsteder en eventuel dom i sagen, vil det sandsynligvis blive analyseret grundigt, hvad der er sket, inden Agüero mistede besindelsen. Daily Mirror citerer således en spansk journalist, der hævder, at angriberen skulle være blevet spyttet på.

”En fan spyttede på Agüero, og Kun (Agüeros kælenavn) frygtede, at han havde et objekt, som han kunne skade ham med.”

Ud over fansenes indtog på banen blev der også kastet med plastikflasker og nedrevne skilte fra lægterne, og der var ophidsede sammenstød mellem politi og fans. Opførslen har fået kritik fra Wigans egen bestyrelsesformand, David Sharpe, der udtaler:

”Fodbolden er følelsesladet, og det er den slags, den gør ved mennesker. Men jeg bryder mig ikke om at se det her ved kampens afslutning. Det er et kæmpe resultat, men vi bliver nødt til at bevare vores klasse inden for fodbold. ”

Wigan møder Southampton i kvartfinalen af FA Cuppen.

LÆS OGSÅ: Brasiliansk lokalderby endte før tid efter ni røde kort og masseslagsmål

LÆS OGSÅ: Fem ting vi lærte om fodbold i weekenden

LÆS OGSÅ: Bendtner har taget Lord-kælenavnet til sig