Velkommen til det nye Euroman Premium – mere originalitet til dig

Hydrate NOW
Foto: Getty Images Med hydreringsapp'en 'Hydrate NOW' behøver du ikke grue for næste dags tømmermænd, når du er i byen.

Hydrate NOW

Er du også træt af at passe på dine fulde venner i byen? Den her app kan være løsningen

En ny app vil forhindre tømmermænd og samtidig sørge for, at hele vennegruppen får en sjov aften.

I alle vennegrupper er der en person, som regelmæssigt bliver festens far eller mor - forstået på den måde, at de påtager sig den opgave at hælde litervis af vand på sine i forvejen meget fulde venner for at sørge for, at de ikke bliver endnu fuldere.

Tjansen kan blive en smule trættende, når man igen står i natklubbens bar og beder om et glas vand til sin ven, som halvt bevidstløs hænger ved ens side. Men er du en af dem, der uselvisk ofrer din aften for andres velbefindende - eller er du en af dem, der ikke kan styre sit alkoholindtag - er der godt nyt. For med app’en ‘Hydrate NOW’ bliver forældrerollen nemlig overdraget til ens egen telefon, skriver Men’s Health.

‘Hydrate NOW’ er ret simpel. App’en, der kan hentes til både iPhones og iPads, fungerer som en alarm, der med jævne intervaller minder dig om at drikke vand. De fleste kender reglen om at drikke et glas vand for hver alkoholisk genstand, man indtager, men det hænger som regel ikke ved, når først musikken spiller.

Med den nye app behøver man dog ikke selv huske på at få andet end øl indenbords, fortæller Jacob Catalano, der har opfundet app’en, til Cosmopolitan.

“Jeg ved, at der findes mange hydrerings-apps derude, men jeg ville designe en, der var specifikt designet til at forebygge tømmermænd. Jeg fandt ud af, at den bedste måde at gøre det på var ved at sende et provokerende stort antal push-meddelelser, der minder dig om at drikke vand,” siger han.

App’en har heldigvis også et meget beruset-venligt layout. Når din aften starter, trykker du på en knap i app’en og vælger, hvor ofte du vil blive mindet om at holde dig hydreret - i alt mellem hver 20. og hvert 100. minut. Når du igen ligger hjemme i din seng, slår du bare app’en fra ved at trykke på knappen igen.

‘Hydrate Now’ kan hentes gratis i App Store.

LÆS OGSÅ: Samsung er i gang med at udvikle en foldbar telefon

LÆS OGSÅ: ‘Det prøver vi lige en gang til’: Ny iPhone X-funktion fejlede ved fremvisningen

LÆS OGSÅ: Derfor skal du spille Fifa på jobbet