Manden bag bageriet Juno har et dagligt aftenritual med sin familie: ”Vi lærer børnene at holde en samtale”

Med tre små børn og et uhyre populært bageri, Juno på Østerbro i København, har Emil Glaser nok at se til. Her fortæller den svenskfødte kok om en travl hverdag med nogenlunde kontrolleret kaos i hjemmet og med et konstant fokus på at udvikle forretningen.

Manden bag bageriet Juno har et dagligt aftenritual med sin familie: ”Vi lærer børnene at holde en samtale”
Offentliggjort

Kl. 6.00-8.00

Det er ikke nødvendigt at sove med vækkeur hjemme hos os. Min kone, Nina, som jeg driver Juno med, og jeg har tre drenge på to, fire og seks år, så der er altid nogen, som vågner tidligt. 

Vi sover alle sammen i én stor seng. Det er lidt tight, men også virkelig hyggeligt. Vi går nedenunder, Nina laver madpakker, jeg står for kaffen. Vi laver håndbryg derhjemme, det tager maksimalt fem minutter, så det kan godt lade sig gøre – selv med tre energibomber på siden.

Drengene leger lidt med Lego, Pokémon eller en fodbold, og så sidder vi alle sammen ved bordet omkring klokken 07 og spiser morgenmad sammen. En time senere følger vi drengene i skole og børnehave lige rundt om hjørnet.