Telefonsex er en stor fordel i et distanceforhold, hvor man i en hed forelskelse stadig kan have sex, selvom man ikke har mulighed for at være fysisk sammen. Dernæst giver det mulighed for at skabe ord, tekst, sjove og frække fotos, der kan plante fantasier hos hinanden. 

Og fordi det handler meget om ord, er det især skønt for kvinder. Hun elsker at blive hvisket hedt i øret eller få små pikante beskeder, hun kan blive helt eksalteret af. 

Sluttelig er det en super god øvelse, ja, måske optakt, til senere at tale dirty i dobbeltsengen.

Der er lige så mange varianter af telefonsex, som der findes mennesker og par. Jeg vil derfor her understrege, at denne metode skal ses som inspiration, men det kan være en rigtig god måde at få startet på, hvis I ikke har prøvet det før.

Du skal starte med at lede samtalen hen på, hvordan hendes drømmeprins skal være. Hvordan han ser ud. Hvad han laver. Osv. Måske siger hun, at det da er dig. Så hold fast. Hvilke kvaliteter har du, som hun også har drømt om? Og hvilke håber hun på? Få hende til at fantasere om drømmemanden.Dernæst spørger du så, hvordan den perfekte date med drømmeprinsen skal være. Og lad hende endelig snakke. 

Hvis hun ikke allerede er begyndt at kæle lidt med sig selv, kommer hun til det om lidt.

Nu skal du vide, hvordan hun og drømmeprinsen på den perfekte date kommer til at kysse hinanden. Og derefter videre til, at de har sex med hinanden, eller hvor langt du nu fornemmer, hun vil gå.

Så siger du, at du ville ønske, at du var hos hende lige nu. Så du kunne lytte til hende. Kysse hende. Kramme hende. Studere hver en fold i hendes krop.

Ved at følge den linje, hvor hun først har beskrevet og fantaseret sig ind i ideen om mødet med drømmeprinsen, og du nu pludselig gør dig nærværende, så overtager du simpelthen drømmeprinsens rolle i hendes fantasi.Du bliver pludselig manden, hun drømmer om. Og hun er sikkert allerede rimelig tændt af jeres snak nu.

Så kan du spørge til, hvordan hun føler det i sin krop lige nu. Mærker hun på sine bryster, mens I taler lige nu?

Hvis hun er med på den, kan du begynde at ’fjernstyre’ hende. Fortæl hende, hvor hun skal føle på sin krop, og bed hende om at beskrive, hvad hun mærker.  

Få hende også til at beskrive, om hun står, sidder eller ligger ned. Og bland små ønsker om, hvad hun skal gøre med hænder og fingre, ind i det.

Hvis hun står lidt af, og du kan mærke, at intensiteten i samtalen falder en smule, så skift over til dig selv og sig: ’Jeg bliver så hård af at tænke på dig. Hvad ville du gøre ved mig, hvis du var her lige nu?’

Nu fortæller hun sikkert, at hun ville kaste sig over dig. Slikke dig, kysse dig. Ride dig. Hvad hun nu finder på.

Det her er naturligvis bare et tænkt forløb, men forhåbentlig kan du se ideen bag.

Man skal hele tiden skiftes til at fortælle noget, der foregår, der hvor man selv er. Hvis det kun er den ene, der skal snakke, så bliver det hurtigt lidt kedeligt.

Men ved at åbne op for hendes drømme og fantasiunivers har du allerede lagt en god bund for forløbet. Hun er inde i sin egen verden med din stemme i øret. Derefter ’inviterer’ du dig selv ind i fantasien, så du bliver nærværende både i øret og i hovedet. 

Derfra kan du virkelig styre den telefonsex, I har, ved hele tiden at skifte mellem, at hun skal fortælle, hvad hun føler, gør og mærker, samtidig med, at du supplerer lidt med, hvordan du har det – og dermed leder hende over i din verden ved at få hende til at lege med på, hvad hun ville gøre ved dig.

Jo mere hot det bliver, jo kortere skal skiftene være. Gerne så I ender med: ”Jeg kommer!” ”Det gør jeg også!”

Og gerne masser af støn, prust og hvin. Det siger sig selv, at i telefonsex er det auditive meget vigtigt.5 hurtige:

1. Få hende til at fortælle om sin drømmeprins.

2. Få hende til at beskrive drømmedate, drømmekys og drømmesex.

3. Få hende til at fortælle, hvordan hendes krop føles. Er hun våd? Strittende brystvorter etc.

4. Fortæl, hvor ophidset du selv er, og spørg, hvad hun ville gøre ved dig, hvis I var sammen lige nu.

5. Gør skiftene kortere og kortere!

LÆS OGSÅ: Tænker alle mænd på sex første gang de møder en kvinde?

LÆS OGSÅ: Sådan mestrer du de forskellige stødteknikker

LÆS OGSÅ: Sex hele livet