Stillinger er vores seksuelle kropssprog. Og det er utrolig vigtigt, at vi lærer at tale kropssprog, når vi har sex. At vi kan læse og kommunikere med hinanden.

Helt simpelt ved mænd udmærket, at stikker kvinden røven struttende og indbydende i vejret, betyder det, at hun gerne vil have sex. Gerne vil penetreres. Mens hvis hun bukker numsen væk fra os og krummer ryggen, så har hun slet ikke lyst – eller er i hvert fald ikke klar til penetrering endnu.

Og det behøver slet ikke at blive akrobatisk for at være interessant. Vi nyder hinandens kropssprog og stillinger på forskellige niveauer.

Det ene er det visuelle. Hvor det er synet af kvinden og også manden, der øger den seksuelle ophidselse. Og det andet er det kinæstetiske, hvor stillingen skaber større nærvær, samvær og kærlighed.

Og lad os nu bare være ærlige: Vi mænd er meget visuelle! Derfor er det ikke uden grund, at langt de fleste af os har Hunden, også kaldet ’doggy style’ som en af vores absolutte favoritter. Vi kan bare godt lide det, vi ser. Men sådan opfatter kvinder slet ikke den stilling. Især fordi ingen kvinde har set sig selv i det perspektiv, vi ser, når vi tager hende bagfra.

De fleste – både mænd og kvinder – kan sandelig også lide missionærstillingen, der dog slet ikke er visuel på samme måde, men som skaber en følelse af stort nærvær og fællesskab, hvor kroppene flettes sammen. Mund mod mund, kind mod kind, bryst – mave – lår. På den måde fremkalder forskellige stillinger forskellige følelser.

Sex er ikke en graciøs og perfektionistisk ballet-opvisning. Sex skal være pustende, stønnende, svedigt og vådt og frem for alt hengivende, varmt og dejligt.

Helt tilbage i det gamle Indien levede der en mand, Mallanaga Vatsyayana, der gennem hele sit liv eksperimenterede med stillinger med sin kone og en del andre kvinder. Formålet var med særlig fokus på den kvindelige seksuelle nydelse at opnå et højere åndeligt stadie.

Vatsyayanas teori var, at man gennem den meget kropslige sexakt, nydelse og orgasme ville kunne opnå en ekstase, der ophøjede mennesket til et næsten åndeligt væsen.
Vatsyayana opfandt både dildoer, bollegynger, puder, madrasser og stole specielt designet til forskellige stillinger. Alt sammen for at fremme den seksuelle nydelse og dermed nå hans kosmiske vision.

Det kom der et værk ud af. En slags sexstillingernes bibel – Kama Sutra.
Der findes over 600 forskellige stillinger beskrevet og illustreret i Kama Sutraen. Det er en ny stilling hver dag i to år, hvis man skulle få lyst til at eksperimentere med det.
Kama Sutraen er i dag oversat og fortolket i tusindvis af udgaver, og mange af os tror, det er en slags uopnåelig akrobatiksex.Men fortvivl ej…
… i virkeligheden findes der kun 6 stillinger. Alle andre er varianter, kombinationer eller afskygninger af disse:

1. Mand øverst

2. Kvinde øverst

3. Bagfra

4. På siden

5. Siddende

6. Stående

Inden for de seks kategorier kan du som sagt indtage mindst 600 stillinger, og jeg har her valgt at beskrive et par af de mindre konventionelle stillinger som inspiration.

I Kama Sutraen har mange af stillingerne navne. Dem forholder jeg mig ikke til. Jeg har selv fundet på, hvad jeg kalder nedenstående stillinger, men jeg er sikker på, at hr. Vatsyayana ville acceptere det, da han også selv har fundet mange af sine stillingsbetegnelser fra dyreverdenen.

Der vil altid være favoritstillinger med bestemte kvinder. Men de kan sagtens variere og udvikle sig, efterhånden som vi bliver ældre, og parforholdet udvikler sig. Banalt set vil jeg mene, at 9 ud af 10 mænd foretrækker bagfra, mens 9 ud af 10 kvinder kan lide at sidde øverst.

For mændenes vedkommende handler det om det visuelle, vi ser i bagfra-positionerne, og for kvindernes vedkommende om, at de i ridestillingen kan gnubbe klitoris på os – skabe friktion – og dermed lettere få orgasme.

Men som sagt: Det er individuelt fra person til person og fra par til par.

Kalkunen

En variant af missionærstillingen i kategorien ’mand øverst’. Her ligger kvinden på ryggen og bøjer benene tilbage. Hun kan enten holde sig fast i stillingen ved at tage hænderne ind i knæhaserne eller ved at holde om det ydre skinneben og blive endnu mere sammenbøjet. Fordelen ved denne stilling er, at manden kan komme meget dybere ind i hende, end hvis hun har benene nede.

Det kan forstærkes yderligere, hvis hun tager en pude under numsen, og faktisk blive en favorit for mange, fordi man også kan se hinanden i øjnene. Og det er altså ekstra frækt at stirre på partneren, når man er ophidset, frem for de lukkede øjne og det slukkede lys.

En lidt ekstrem variant af Kalkunen er, at kvinden tager sine knæhaser over mandens skulder. Så er hun fuldstændig forsvarsløs og så åben, at stødet for mange kvinder kan blive næsten for voldsomt. Det må man lige tjekke med sin partner, før man låser hende ind i den position.

En måske mere tilgængelig variant er, at hun har strakte ben og hviler fødderne på mandens skulder. Her får kvinden den fordel, at hun kan styre manden med benene og vise ham, om det skal være blidere eller voldsommere.

Og her vil jeg så anbefale, at man prøver at krydse de strakte ben, så kvinden får mandens hoved mellem fødderne. Krydset bevirker nemlig, at hun automatisk spænder mere i underlivet og kommer til at presse sig strammere rundt om manden.

 Cowgirl


Så kigger vi lidt på kvindernes favorit. Den er som sagt god for hende, fordi der er stor friktion på klitoris, når kvinden rider overskrævs. Især, hvis hun får lov til at køre frem og tilbage, frem for op og ned. Hun kan have hænderne på mandens brystkasse, og han kan tage godt fat om hofterne og hjælpe med frem og tilbage-bevægelsen. Men lad endelig hende styre det. Du kan også bruge hænderne på brysterne, klitoris eller andre erogene zoner, og du kan komplimentere, hvor skøn hun ser ud.For nogle kvinder er det ekstra godt, hvis de læner sig lidt fremover, så de virkelig får stimuleret klitoris. Hvis du som mand har en lille pik, kan du tage hånden om bag hende og skubbe en finger med op i skeden – ikke alene for at fylde ud, men også for at sikre, at du ikke svupper ud.

Når det begynder at blive hedt, kan du med held bruge dit tag om hofterne på hende til at skubbe endnu mere frem og tilbage. Når hun rykker frem, så hiver du lige lidt ekstra frem. Ditto tilbage. Hvis du samtidig skubber dit underliv op mod hende, så er der næsten garanti for, at kvinden kan få en orgasme på den måde.

Frøen

En variant af Cowgirl, hvor kvinden er øverst, er Frøen. Her sidder hun på hug hen over dig, og så kan hun hoppe op og ned og fuldstændig styre, hvad der skal ske. Her får kvinden mulighed for at afprøve nogle af stødteknikkerne. F.eks. er Spurven og Hvalen ofte et hit i den stilling. Hvis det er lidt hårdt for hendes ben, kan hun støtte på dit bryst med hænderne, og du kan hjælpe med vægten ved at holde godt fast i hende.
En supersjov variant af Frøen er, at hun i den stilling kan afprøve, hvor hun får mest ud af at have din pik inden i sig.

Det kan godt se lidt komisk ud, men så må I tage en lille pause og grine færdig, før I fortsætter.

Det, hun gør her, er, at hun hopper 360 grader rundt om sig selv – stadig med dig inden i sig og hele tiden op og ned. Først svinger hun det ene ben rundt, så hun er sidelæns, så det andet ben, så hun sidder med ryggen til dig, så benet over en gang til, på den anden side af dig, og til sidst tilbage til fronten.

Pikke er jo helt forskellige både af størrelse og af tykkelse, om de er højredrejede, kegleformede, krummerikker osv. Og sådan er det også med skeder. Så ved at lave frøen 360 grader vil I sikkert begge opdage nye interessante punkter, ikke kun på kalorius, men også inde i kvinden.

Og så får du også en visuel bonus, da du kan betragte din kvinde i alle mulige vinkler, mens hun drejer rundt.
 
Hunden

Stort set alle stillinger bagfra er blandt mænds favoritter. Det er måske noget primalt, der kommer op i os. Sådan har vi parret og formeret os siden urtiden. Men det er da også bare den der fantastiske røv, som vi bagfra kan betragte og beføle, og dermed til fulde nyde synet af kvinden, der har hengivet sig til os. Og når hun skubber røven bagud, så åbner hun sig, og den struttende røv ligefrem skriger til os: Tag mig! Tag mig!
Her vil jeg beskrive en total machovariant af Hunden. Jeg tror, jeg vil kalde den King Kong.

I stedet for at sætte dig på knæ bag din kvinde rejser du dig, så du står på fødderne. Benene naturligvis godt spredt ud, for du skal stadig kunne tage hende i denne stilling. Så løfter du hende lidt op og tager hende ovenfra bagfra. Det er helt optimalt, hvis du i løftet kan have hånden inde på hendes klitoris. Medmindre hun selvfølgelig selv vil have sin hånd der. Prøv det. Man er så macho King Kong, at det er helt fantastisk!

I King Kong-stillingen kan du faktisk lave samme variant, som hun lavede med Frøen.
Du kan dreje 360 grader rundt om dig selv, mens du støder ind i hende i de forskellige vinkler. Det vil også give jer begge interessante oplevelser af andre punkter, I måske ikke vidste, I havde.

Spisepindene

En variant af skeen, hvor I har sex på siden. I stedet for at ligge på siden og tage hende bagfra, mens du kun ser hendes ryg, kan du ligge med front mod hende og så mase dig ind mellem hendes ben. Selvom du ikke kan kysse hendes mund og bryster her, så kan I både se hinanden og røre ved andre erogene zoner. Og du kan stadig styre dine stød, fordi du i den stilling vil kunne trænge dybere ind i hende. Det er i øvrigt for kvinden en meget behagelig og afslappet stilling, som især kan anbefales, hvis hun er højgravid.

Siddende og stående


Jeg kan ikke fremhæve noget specielt her andet end at lave en lille båltale for, at soveværelset og dobbeltsengen er et meget afgrænset område af udfolde sig seksuelt i.

Næsten alle møbler er fantastiske.Bare en ganske almindelig spisestuestol kan jo bruges til mange stillinger. F.eks. hvor du sidder, og hun rider overskrævs. Hun kan give dig den hotteste lapdance, mens du stadig bare sidder og nyder synet. Du kan tage hende, mens hun sidder i stolen. Du kan give analsex. Hun kan give analsex.

Jamen, der er uanede muligheder – bare med en stol.

Og derfra op på spisebordet, hvor hun kan ligge så fristende som nogen middagsret, du nogensinde har serveret.

Køkkenbordet er genialt, fordi det som regel er afstemt med en højde, så vi får perfekt adgang til kussen, hvis hun er bøjet indover.

Og sådan kan man blive ved. Badekarret. Et hult træ i skoven.

Jeg fatter ikke, hvorfor al sex skal foregå i soveværelset.

Tænk på, hvordan hr. Vatsyayana ofrede hele sit liv for at opfinde stillinger. Alt kan bruges. Udforsk, eksperimenter, kommuniker med hele kroppen. Støn, vrid dig, skrig – vis din partner, hvad du kan lide.

For nej, især når vi taler stillinger, er det vigtigt at huske, at sex ikke skal være graciøst og smukt – det skal også være sjovt, kreativt, vildt, kinky og akavet. Hvis det bliver for mærkeligt, så tager vi en lille befriende grinepause og fortsætter derefter vores jagt på kosmisk guddommelighed – de største, bedste og mest unikke orgasmer.

6 hurtige

1. Start med varianter af de stillinger, I dyrker lige nu.

2. Eksperimenter med alle mulige (og umulige) stillinger!

3. Lån Kama Sutra eller tjek på internettet.

4. Glem alt om, at sex skal være graciøst og smukt – det skal være dyrisk, svedigt, akavet
og ikke mindst sjovt!

5. Tag en grinepause, hvis stillingerne bliver for morsomme.

6. Kom ud af soveværelset – brug møblerne overalt i hjemmet.