Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

H&M HOME

Foto: PR

H&M HOME udvider det prisvenlige interiørarsenal i ny kollektion

H&M's nye kollektion af belysning og mindre møbler vil blandt andet være tilgængelig i den kommende H&M HOME-konceptbutik i København.

Moderne og glamourøs.

Sådan beskriver H&M HOME de to gennemgående stilretninger i det svenske brands nye kollektion af belysning og småborde, hylder, skamler og mindre møbler. Kollektionen er designet af et in-house designteam, og trækker på et bredt udvalg af materialer. Her er det moderne udtryk eksekveret i pulverlakeret stål og marmor, mens de mere rustikke møbler er produceret i træ og strå.

"Hver enkelt vare i vores nye møbelkollektion er omhyggeligt designet til ikke alene at passe ind i ethvert rum med legende lethed, men også til at udtrykke tidløst design og alsidig stil", siger Mattias Chrisander, der er Product Designer for H&M HOME, om de nye produkttilføjelser.

Kollektionen vil være tilgængelig på hm.com/home i slutningen af juli, men vil også kunne håndkøbes i den H&M HOME-konceptbutik, der åbner på Købmagergade 36 i København i slutningen af september. De budgetvenlige priser strækker sig fra 179 kroner til 1.799 kroner.

LÆS MERE: Niels Otto Møllers N.O. 62: Stolen der kom ind fra kulden

LÆS MERE: 10 bygninger verden kan se frem til i 2018

LÆS MERE: IKEA og Tom Dixon lancerer ny sofakollektion inspireret af ‘IKEA-hacks’