Vi har alle behov for at være på toppen, hver gang en ny arbejdsdag melder sig. 

Men nogle har, i endnu højere grad end os andre, brug for at få det maksimale ud af deres hvile. For eksempel de rige, de berømte og de, der er begge dele på en gang.

Tag nu Leonardo DiCaprio. 

Han ejer en lejlighed i New Yorks Battery Park. Nu skriver Esquire, at han har købt en mere, i Greenwich Village. Til hvis han bliver søvnig i den del af byen (3,5 km væk) – antagelig.

Og det er ikke en hvilken som helst hybel, han har betalt knap 55 millioner kroner for. 

Lejligheden er et decideret helse-tempel, og samtidig baseret på miljøvenlige teknologier.
Ifølge udlejeren, Delos, er det den første bolig i verden, der er godkendt af det internationale Well Building Institute, en organisation, der arbejder for at få byggebranchen til at tænke på både beboernes og planetens sundhed på en gang. 

Og hvis Hollywood-stjernen ikke får højnet sit velbefindende af at overnatte i sin nye lejlighed med dens to soveværelser og to et halvt badeværelse, ja, så kunne han vel godt bede om at få pengene tilbage.

Den har aromaterapi i luften og brusebade med c-vitamin; gulve med varme og massage, der giver en god holdning; ’daggry-simulerende’ lys, der efterligner din egen døgnrytme; indbygget juice-station og en 14-strålers jacuzzi, der tilgås via en sti af masserende sten.

Nå ja, og for at det ikke skal blive for sundt alt sammen, så er der også et vinkøleskab med plads til 78 flasker. Det er jo dumt at gå ned på veltempererede branderter.

LÆS OGSÅ: Dansk par har foretaget vin-fup for millioner 

Nu er spørgsmålet bare, om Leo nogensinde kommer til at vågne i Battery Park igen.