En københavnsk café får international pris, og det er ikke for maden eller kaffen, men derimod for deres indretning.

Det er Connie-Connie, der er Copenhagen Contemporarys helt nye café, som har vundet magasinet Wallpapers Design Award 2022 i kategorien 'Best cafe seating'.

I den københavnske café er hver siddeplads unik, og alle møbler er potentielt til salg. Det er Tableau og Ari Prasetya, som har fundet på konceptet bag indretningen.

Wallpaper skriver i deres begrundelse om valget på Connie-Connie:

"Da de fik til opgave at designe den nye café for Copenhagen Contemporary – et kunstcenter beliggende i en tidligere svejsehal i den danske hovedstad – henvendte det lokale atelier Tableau (W*266) og kunstneren Ari Prasetya sig til 25 kunstnere, arkitekter og designere for at skabe unikke taburetter, stole og bænke, der gør brug af afskåret træ leveret af gulvfirmaet Dinesen.

Deltagerne spænder fra nye til etablerede talenter, og deres kreationer er på skift geometrisk stringente og finurligt formet, et særligt højdepunkt er Paul Cournets 'LC2 Douglas' stol – en hyldest til det modernistiske ikon af Le Corbusier, Pierre Jeanneret og Charlotte Perriand. Connie-Connies flotte snapshot af moderne design vil med tiden være tilgængeligt til salg."

Connie-Connie nåede lige at åbne 3. december, men holder p.t. lukket på grund af corona-restriktionerne. Deres menu byder på blandt andet linefanget fisk som sardiner, tun og blæksprutter, men også sandwich, kage og et godt udvalg af naturvin.

Du kan herunder se flere af de hæderkronede møbler:

Connie 1.jpg

 

Connie 2.jpg

 

Connie 3.jpg


Connie 4.jpg


Connie 5.jpg


Connie 6.jpg