Opskrift: Grillet agurk med caviar og cremefraiche

Der er en tid til alt. Også til agurker. Og den vender tilbage hver sommer, agurketiden. Normalt er agurketiden ret kedelig, men ikke hvis man sætter Rasmus Kjær i gang i køkkenet.

Agurk med caviar
Offentliggjort

4 personer som forret eller delemad

Total:15 minutter

Ingredienser

  • 1 agurk
  • 2 spsk. sesamolie
  • 1 dl grillpulver
  • 2 dl cremefraiche 38 %
  • Rød skovsyre
  • Tallerkensmækker
  • Citronmelisse
  • Caviar

Sådan gør du:

  1. Skyl og skræl agurken, gnid den med sesamolie, og vakuumér i 1 døgns tid.
  2. Herefter laves der små fordybninger i den med et parisiennejern.
  3. Dæk agurken med grillpulver, og fyld hullerne med pisket cremefraiche.
  4. Pynt med rene urter, og servér Rossini White Sturgeon til.

Grillpulver

  1. 1 porre og 1 hvidløg hakkes fint og bages i ovnen ved høj varme, til det hele er kul sort. Herefter blendes alt til pulver. Dette pulver kan gemmes og bruges til at give grillsmag i mange andre serveringer.