Karrysild bragte Tina og Eric Vildgaard fra Jordnær sammen. Her er Tinas bedste tips til at spise i København

Som 19-årig skiftede Tina Kragh Vildgaard Thy ud med København, hvor hun nu har boet i mere end halvdelen af sit liv. Hun er restaurantchef på trestjernede Jordnær, som hun ejer og driver med sin mand, Eric Vildgaard, der er køkkenchef.

Karrysild bragte Tina og Eric Vildgaard fra Jordnær sammen. Her er Tinas bedste tips til at spise i København
Offentliggjort

Hvad er din tilknytning til København? 

”Jeg boede i Thy, til jeg blev 19 år, hvor jeg flyttede med min ungdomskæreste til København. I dag er jeg 42 år og har boet i København i mere end halvdelen af mit liv. 

Når jeg de første mange år besøgte mine forældre, fik jeg en følelse helt nede i maven af at være hjemme. Nu har jeg det faktisk på samme måde med København, som i dag betyder alt. 

Vi har restaurant her. Alle mine fem børn er født og opvokset i og omkring København, så det er jo deres hjem og derfor også mit hjem. Og så er der min kære mand, som er vaskeægte københavner.”