Tre nye steder du skal spise i marts

Hver måned popper nye og spændende spisesteder op rundt om i landet. Det kan være svært at se skoven for bare træer, så vi har gjort det nemt for dig og skåret det ned til tre hurtige anbefalinger.

Tre nye steder du skal spise i marts
Offentliggjort

Ja tak, chef

I 2014 udtalte René Redzepi, at mexicansk mad ville blive den næste store ting, og man må sige, at han fik ret. Siden da er det mexicanske køkken – nej, ikke texmex – væltet ind over den danske madscene som en brækkende bølge. Masa harina, mezcal og guacamole uden creme fraiche er nu nemmere at få fat i end nogensinde før, og Chicos Cantina synes uendelig langt væk. Men noget tyder på, at en ny madtrend er på vej: det kantonesiske køkken.

Det nyeste skud på stammen hedder Jatak efter køkkenjargonen: ’ja’, fordi man har forstået ordren, og ’tak’, fordi man må være i køkkenet. Det er den tidligere køkkenchef på Michelin-restauranten Relæ, Jonathan Tam, som står bag det lille sted på grænsen mellem Nørrebro og Frederiksberg – i øvrigt i cocktailbaren Gilts gamle lokaler.

Mere brød