Hvad holder dig vågen om natten?

”Alt og intet. Jeg er meget bevidst om, hvor vigtig min søvn og mit helbred er for det tempo, som det kræves at bygge en festival med AiaSounds ambitioner. Men at skabe en form for midlertidig by midt i København med oplevelser og musik er en fantastisk, men ekstrem, form for iværksætteri, der er svær at sætte sig ind i. Det kan lede til søvnløse nætter, da jeg dybest set brænder for, at alt er perfekt, og det er det sjældent.”

Hvornår står du op?

”Hver dag stræber jeg efter at være oppe kl. 06.30, så jeg kan nå at være nede og træne kl. 07, hvor jeg oftest har en træningspartner, der venter, så jeg bliver holdt på dupperne. Det gælder også på dage, hvor kroppen ikke er lige så samarbejdsvillig. Samme træningspartnere kan måske også nikke genkendende til, at jeg konsekvent er 10-15 minutter forsinket, fordi jeg altid er overbevist om, at jeg lige kan nå én sidste mail, inden jeg skal ud ad døren. Ikke desto mindre kommer jeg op og får gang i endorfinerne, hvilket jeg virkelig ikke ville kunne leve uden. Der findes selvfølgelig altid undtagelser til reglen, som oftest indfinder sig, hvis ’en enkelt øl’ dagen før på mærkværdig vis udvikler sig til flere.”

Hvad spiser du til frokost?

”Jeg har en spøjs frokost-rutine, som jeg dagligt bliver drillet med på kontoret. Jeg spiser hverken morgenmad eller frokost i hverdagen, men indtager derimod et kosttilskud til frokost, som hedder am.pm, alt imens jeg hele tiden eksperimenterer med intermittent fasting (periodisk faste, red.) og oplever, hvad det gør af positive ting for min energi i hverdagen, mit fokus og mit generelle velvære.
Men det er da til tider akavet at sidde med en vitaminshake på alger og se teamet spise lækkert smørrebrød til fællesfrokosten.”

Hvad var din skærmtid på din iPhone i sidste uge?

”Jeg kan se, at det faktisk ikke har været slået til på min telefon, men det er måske også rart nok ikke at kende sandheden. Hvis jeg skal være realistisk, har jeg nok en skærmtid på 20-24 timer om ugen, hvor det meste af min tid går på Instagram, LinkedIn og i særdeleshed Ticketmasters’ app, hvor jeg kan følge med i billetsalget. At følge festivalens billetsalg er uden tvivl det vildeste og mest afhængighedsskabende, man kan opleve.”

Hvordan fejrede du sidst en succes?

”På Aia-kontoret fejrer vi alting, stort som småt; om det er fordi, at vi har fået en ny drømmepartner, at vi har åbnet op for frivillig-tilmelding, at vi føler, vi har knækket koden på en ny skralde-løsning, eller at vi har booket en artist, som virkelig føles rigtig. Men hvis jeg skulle nævne den seneste, store fejring, er det enten, da vi for nyligt slog alle vores hidtidige billetsalgsrekorder og solgte 2.000 billetter på et døgn, eller da jeg i al fortrolighed så, hvilken vanvittig sætliste af sange, Ne-Yo forventer at optræde med på dette års festival. Succeserne blev fejret med 100 shots og 100 drinks på Roskilde Festival til Burna Boy-koncerten, hvor hans management havde inviteret os op til koncerten på Orange Scene, efter han spillede på AiaSound i 2021.”

Hvad er din dårligste, arbejdsrelaterede vane?

”Mine AirPods. Uden nogen som helst tvivl. På en normal arbejdsdag taler jeg så meget i telefon med samarbejdspartnere, leverandører eller kollegaer, at jeg glemmer at fjerne mine AirPods. Oftest glemmer jeg fuldstændig, at jeg stadig har dem i ørerne, og det driver mine kollegaer til vanvid, når vi pludselig sidder i et møde, hvor jeg stadig har dem i.”

Hvornår ville du ønske, at du havde mindre ansvar?

”Det sker i nogle tilfælde, når mængden af opgaver overstiger de timer, der er i døgnet til at løse dem. Jeg bestræber mig på at være et godt eksempel over for mine kollegaer, og når nogle udfordringer føles uoverkommelige, kan det være svært altid at være det gode eksempel.”

Hvad er det vigtigste telefonopkald, du har lavet?

”Da jeg lavede opkaldet til vores nuværende investorgruppe, efter at de havde besøgt festivalen i 2021. Vi var netop kommet igennem festivalens covid-år i 2021, hvor vi var en af få festivaler det år, som valgte at rulle det helt store festival-setup ud trods restriktioner. Selvom det havde skabt stor succes hos vores gæster, så havde det også kostet meget at investere i, og vi havde derfor brug for en stærk og passioneret investor, der ville med på rejsen på den lange bane. Efter festivalen ringede jeg derfor til vedkommende, som var chef fra investorgruppen og aftalte et møde om AiaSounds fremtid – og nu står vi her, og vi har aldrig været mere spændte på fremtiden og på AiaSounds kommende afvikling i august. Og vi kunne aldrig have gjort det uden dem og det telefonopkald.”