Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Kanye og Rihanna på Europa-tour sammen

Kanye og Rihanna på Europa-tour sammen

Det har været forventet. Men nu er det, vist nok ved en fejl, blevet offentliggjort, at manden, der modtager sine tekster fra Himmeriget, kommer til Europa i et tour-samarbejde med den udfordrende skønhed fra Barbados.

Efter at have sunget sammen på nummeret 'FourFiveSeconds' er det ikke en kæmpe overraskelse, at Kanye West og Rihanna laver en fælles koncert-tour. Men måden, det blev annonceret på, virker lidt klodset. Med mindre, selvfølgelig, det er et af Kanye Wests vanlige, utraditionelle markedsføringsnumre.

Nyheden om touren stammer fra fan-forummet Kanye To The, der på bookingbureauet LiveNations franske site har fundet et opslag om en koncert med de to megastjerner i Estlands hovedstad, Tallin, 25. juli.Sidenhen er opslaget blevet slettet på sitet. 

Selvfølgelig kan man ikke konkludere, at denne ene koncert er lig med en hel tour, men det ville som sagt være ganske naturligt, hvis de to samarbejdende kunstnere kom til Europa i år.

Så hvem ved, om en af de i forvejen hårdt oprustende danske festivaler ikke ligger vandret netop nu for at sikre sig endnu et trækplaster?

Det helt store spørgsmål er selvfølgelig, om McCartney også får lov at komme med.

LÆS OGSÅ: Storsmilende Kanye West viste kollektionen frem på New Yorks modeuge

LÆS OGSÅ: Rihanna smider toppen for fransk magasin

LÆS OGSÅ: Mød Kanye Wests kreative chef