Det var rollen som Naomi Lapaglia, der for alvor kickstartede Margot Robbies Hollywood-karriere.

Men for at få muligheden for at spille ved siden af Leonardo DiCaprio som filmens hovedperson Jordan Belforts anden kone, måtte den australske skuespillerinde gøre noget uventet.

Under castingen stak hun nemlig Leonardo DiCaprio en syngende lussing, og det var dét, der overbeviste instruktør Martin Scorsese. 

”Hun landede sin rolle i ’The Wolf of Wall Street’ ved vores første møde – ved at få i Leonardo DiCaprio og give ham et tordenskrald af et slag i ansigtet, en improvisation som overraskede alle,” skriver han om Margot Robbie for Time Magazine.

Magasinet kårer hvert år verdens 100 mest indflydelsesrige personer og får andre kendte eller vigtige personer til at skrive små portrætter af dem.

Margot Robbie har tidligere selv fortalt om episoden til Harper’s Bazaar. I sin første improviserede scene med Leonardo DiCaprio havde hun dårligt fået et ord indført, og derfor følte hun, at hun var nødt til at markere sig i den efterfølgende scene:

”I mit hoved tænkte jeg: ’Du har bogstaveligt talt 30 sekunder tilbage i dette rum, og hvis du ikke gør noget imponerende, vil der aldrig komme noget ud af det. Det er en once-in-a-lifetime mulighed, bare tag den,” sagde hun til magasinet i 2015.

Egentlig var det en scene, hvor hun skulle kysse Leonardo DiCaprio, men i stedet valgte hun at gøre det stik modsatte.

”En anden del af min hjerne slog klik, og så gjorde jeg det, slam! Jeg slog ham i hovedet. Og så skreg jeg: Fuck dig! Det stod ikke i manuskriptet overhovedet. Der blev dødsens stille i rummet, og jeg frøs helt. Men så brød både Marty og Leo ud i latter. Marty sagde: ’Det var fantastisk!’. Og Leo sagde ’Slå mig igen!’,” fortalte Margot Robbie om det modige sats, der i dén grad gav pote.

LÆS OGSÅ: Her er alle film og serier, der kommer på Netflix i maj

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk om Scarlett Johansson: “Jeg har givet hende en FCK-trøje, fordi hun skal kende Danmarks bedste hold”

LÆS OGSÅ: De bedste serier i 2017 indtil nu