Hvad tror du der sker, når to finske backpacker-piger stiller sig bag bardisken i den eneste pub i en lille mineby i Australien?

Det viser dokumentarfilmen “Hotel Coolgardie”, der netop nu har premiere i australske biografer og som senere vil blive tilgængelig on demand, ifølge Huh Magazine.

Allerede inden pigerne starter i jobbet bliver de advaret om, at de fleste mænd nok ikke vil være gentlemen. Og det bliver hurtigt tydeligt, da den første sexistiske bemærkning falder, da en mand omtaler pigerne som “fresh meat” - og det er allerede før, de har skænket deres første fadøl.

Det er dog ikke kun deres bar-skills, som gæsterne har forventninger til, og det bliver hurtigt en udmattende og tårevædet omgang for pigerne. 

I traileren forklarer en af bargæsterne nemlig at der er en konkurrence i gang, om hvem der først kan nedlægge pigerne. Og en anden gæst siger direkte til en af dem: “You won’t enjoy it, but it will be over fast.”

“Hotel Coolgardie” har fået fine anmeldelser og er blandt andet blevet kaldt ‘en mareridtsagtig version af Cheers (POV Magazine)’ og ‘en af de mest tryllebindende australske dokumentarer i sin tid (Cinema Australia)’.   

Se traileren for dokumentaren herunder.