Video: Se den længe ventede trailer til ’Orange is the New Black’ sæson 6
Foto: Netflix

Video: Se den længe ventede trailer til ’Orange is the New Black’ sæson 6

Den populære fængsel-serie vender tilbage i slutningen af juli på Netflix.

Hvordan det går for ’Orange is the New Black’-kvinderne i fængslet, finder vi snart ud af, når en ny sæson rammer Netflix 27. juli.

Det bliver den sjette af slagsen, hvilket i øjeblikket gør succes-serien til en af dem, som har overlevet i længest tid på streamingtjenesten. 

Netflix har i dag afsløret nyt omkring handlingen for de kommende afsnit af ’Orange is the New Black’ og udgivet en trailer.

I den nye sæson kommer vi seere ind i historien en uge efter, at katastrofeteamet har stormet Litchfield fængsel. Litch-damerne er bogstaveligt talt faldet fra hinanden, fordi de bliver overført til en ny afdeling.

Det betyder, at ’newbies’ er nødt til at navigere i et nyt regelsæt og i en ny magtstruktur, hvor de starter helt fra bunden igen, bliver udsat for chikane af de andre indsatte, mens vagterne torturerer dem.  

Deres venskaber bliver testet, nye alliancer dannes, blandt andet fordi kvinderne står overfor et væld af anklager i forbindelse med optøjerne. 

Spørgsmålet er, om de vil anke tiltalerne og dermed vende sig mod hinanden eller forblive sammen og bevare deres tætte bånd? Vi bliver snart klogere.

Se den nye trailer til sæson 6 her:

Se, hvad vi ellers skriver om: Netflix, Serier, Streaming og Video