Skuespiller Dulfi Al-Jabouri har de senere år for alvor formået at slå sit navn fast i den danske filmbranche. Gennembruddet kom i 2010 med filmen ’R’, der, foruden Dulfi Al-Jabouri, tæller navne som Pilou Asbæk og Roland Møller i sit cast. Siden da har Dulfi Al-Jabouri udvidet sit CV med populære film som ’Underverden’ og ’Krigen’.

For Dulfi Al-Jabouri er det ikke tilfældigt, hvilke projekter han vælger at takke ja til. Den 31-årige skuespiller håber på, at han gennem sit skuespil kan være med til at starte samfundsdebatter.

”Min portfolio har været domineret af socialrealisme, og det er dét, jeg har specialiseret mig i at lave. Jeg prøver så vidt muligt at være med i nogle ting, der kan starte en debat omkring det emne, vi nu engang portrætterer,” siger Dulfi-Al Jabouri.

Foruden skuespillet interesserer han sig også for sit æstetiske udtryk. For ham er evnen til at kunne klæde sig godt dog ikke noget, man kan tillære sig, men derimod en egenskab man besidder eller ikke.

”Mode har aldrig rigtig spillet en rolle for mig. Jeg plejer at sige: ’Enten har du stil, eller også har du ikke,’ og for mig handler det om evnen til at kunne kombinere farver med tøj,” siger Dulfi Al-Jabouri.

I det nye afsnit af videoserien ’Garderobesnak’ kan du komme med ind i Dulfis garderobe og se, hvilke tre items der har en særlig betydning for ham: