Han er 19 år gammel, lige blevet udråbt til VM’s bedste unge spiller, og så lader det til, at han er lige så godhjertet, som han er talentfuld. Kylian Mbappe blev sidste år solgt til Paris Saint Germain for vanvittige 1,3 milliarder kroner til en løn på månedsløn på ca. 11,5 millioner.

Med sådan en løn har man også nok, men det betyder ikke, at man af den grund forærer sine pengepræmier til velgørenhed – medmindre man hedder Mbappe Ved hver af Frankrigs syv kampe ved VM-turneringen har Mbappe tjent 140.000 kroner plus en bonus på ca. 2,2 millioner kroner, da Les Bleus sikrede sig verdensmesterskabet. Hans samlede VM-gevinst er derfor på 3,2 millioner kroner, men han vil eftersigende ikke beholde én eneste kroner selv.

Ifølge det franske sportsmedie L'Equipe vil det 19-årige supertalent donere hele sin pengepræmie til en velgørenhedsorganisation, der hjælper handicappede og hospitaliserede børn og unge med sportsaktiviteter. Han tog angiveligt selv kontakt til organisationen sidste år.

Mbappe scorede fire mål ved årets verdensmesterskab, hvoraf et blev scoret i finalen mod Kroatien, som for alvor lukkede kampen.

LÆS OGSÅ: Når Sofie smider tøjet

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo har allerede solgt Juventus-trøjer for over 400 millioner kroner

LÆS OGSÅ: Jeg har blandet blod med vildsvin