Euroman_3000933.jpg

Bøjet træ

Bolia kalder deres Bend-serie ’det bedste håndværk og mest dristige udtryk, skandinavisk design kan byde på’. Stolen er produceret af europæisk egetræ for at understrege oprindelsen, og designerne Hertel & Klarhoefer har eksperimenteret, når det kommer til udformningen af både de svungne armlæn og buede ben.

6.619 kroner hos bolia.com

Euroman_3000934.jpg

Magasin xxxl

Der er mange magasiner derude, som forsøger at udfordre det klassiske læseformat. Danske Plethora Magazine tager opgaven til nye højder. Alle sider i det store, halvårlige magasin er printet af hinduistiske munke for at hylde den kunstneriske trykke-tradition. Magasinet består af plakater i torso-størrelse, og de kan hænges op derhjemme.

860 kr. hos plethoramag.com

Euroman_3000941.jpgKaffe for dummies

Hver dag vågner vi op til nye kaffetrends. De fleste dør hurtigt ud, fordi de er for krævende for en mand, der bare ønsker, at kaffen er varm, men enkelte hænger ved. Det gør aeropress, fordi kaffen er god, men stadig kan laves i et snuptag. Varmt vand, kaffe, et filter og så lidt håndkraft til at lufttrykke vandet gennem grums og filter. Hvor svært kan det være?

245 kr. hos Coffee Collective

Euroman_3000943.jpg

Tal med din dåse

Ewa Switch er en stikdåse, der taler sammen med en app på din telefon, så du kan tænde, slukke og time dine elektriske dimser, uanset hvor du befinder dig i verden. Hvad enten du vil tænde kaffemaskinen fra sengen eller styre belysningen, når du er på ferie, er stikdåsen din makker. Den kan også lave grafer over rumtemperatur og elforbrug og spare dig penge.

655 kr. hos ewahome.com

Euroman_3000935.jpg

Et finsk prishug

Tænker du 3D og designpriser, når du en sjælden gang svinger øksen? Næppe. Men det gør den finske metalvirksomhed Fiskars, som har produceret økser siden 1700-tallet. I modsætning til traditionelle træøkser, hvor tyngdepunktet kan variere, er Fiskars nye modeller afmålt for at øge svingkvalitet og kraft. Øksen har fået den prestigefyldte Red Dot Award.

550 kr. Se fiskars.dk for forhandlere

Euroman_3000939.jpg

Aldrig mere væskemangel

Udendørsliv er det sidste nye. Livet under åben himmel er synonymt med livskvalitet og sunde vaner, og du må selvfølgelig ikke gå ned på væskeindtaget. Stanley Legendary Flask kan indeholde 1,9 liter, så du skulle kunne holde dig hydreret et godt stykke tid. Du bestemmer selv, om du fylder op med vand, kaffe – eller en Magnum-flaske fra Piemonte.

489 kr. hos grejfreak.dk

Euroman_3000926.jpg

Op og stå

Med mindre du spenderer din tid på Vesterhavet ud for Klitmøller, er paddleboardet vores bedste bud på en dansk kultur, der involverer vand og bræt. Med Billboard H4 Carbon Kit kan du hurtigt komme i gang med paddlesurfing. Ud over selve paddleboardet, en åre og en ankelstrop, får du også en pumpe og tasker til at transportere det oppustelige surfbræt til vandet.

16.500 kr. hos billboardsup.com

Euroman_3000938.jpgDet er hulens hot

Det kan være svært at navigere i de nye modetendenser, hvor noget er dømt inde et sted og ude et andet. Highsnobiety er med til at skabe den forvirring gennem hyldest den ene dag og latterliggørelse den næste, men mediets nye bog er anderledes pålidelig. I interviews med kultur- og modepersoner får du en guide til gennemgående, god smag.

300 kr. hos Gestalten

Euroman_3000942.jpg

Oplys mig

Orbilocs Run Dual er en løbelygte, der kan ses på fem kilometers afstand. Den har to funktioner, en blinkende og en konstant, og med to udskiftelige batterier kan den holde op til 250 timer med blink. Den er perfekt, hvis du er til en morgen- eller aftenjoggetur, og du skal finde vej eller skal ses af modkørende biler. Uanset om det er i regn eller tåge, sne eller slud.

300 kr. hos Marathon Sport

Euroman_3000940.jpgSilence of the Lamps

Vi har alle stået i et alt for lille prøverum med grimme ovenlysspots. Den type lys viser alle urenheder og tørre hudflager og får din frisure til at ligne en sammenklasket bunke hestehår. DybergLarsen har med deres Silence-lampe designet et afdæmpet lys, der hverken blænder eller er for svagt. Det tunge design i antik messing er perfekt til natbordet, reolen eller noget helt tredje.

799 kr. hos dyberglarsen.dk