Udvalget af gin er efterhånden blevet enormt, men her er alligevel en flaske, der skiller sig ud med en livsbekræftende historie - og som er med til at gøre en forskel.

Danske veteraner, der har været udsendt på vegne af Danmark på en international mission, står bag en gin, der giver dig mulighed for at smage ingredienser fra nogle af verdens brændpunkter. Med sig hjem fra de lokale basarer har veteranerne bl.a. bragt sig safran fra Afghanistan, appelsinskal fra Irak og enebær fra Balkan for at lave den mest passende og perfekte gin, der smager eksotisk, varm og krydret.

Mission Gin, som flasken hedder, er et samarbejde mellem Veteranfonden, Holte Vinlager og OriGinCPH. Når du køber en gin, støtter du Veteranfonden, hvis fire hovedformål er: Anerkendelse, oplysning, fællesskab og indsamling.

"Vi er meget stolte af vores gin, især fordi den, udover at fortælle en god historie, smager rigtig godt," siger Jeppe Michael Jensen, formand for Veteranfonden, i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Vi håber, at folk vil nyde den, og for veteraner er det en god måde at få åbnet op for at fortælle deres historier - både de gode og dårlige."

Etiketten er designet efter en ammunitionskasse, og selve flasken kommer i en flot gaveæske, hvor der gemmer sig et verdenskort over de steder, hvor veteranerne har været udstationeret.

veterangin.jpg

Indtil den 24. november kan du købe ginnen online til introduktionspris på 299 kroner hos Holte Vinlager her.