Her er de syv bedste kogebøger lige nu
Hvis der er én positiv ting, nedlukningen har bragt med sig, er det de utallige, nye kogebøger, som har set dagens lys. Hjemsendte kokke, der normalt knokler 12-14 timer i døgnet, og som pludselig tilbringer det meste af tiden i deres egne køkkener, afføder nemlig opskrifter i læssevis. Vi har samlet vores favoritter.
Foto: PR
The Relation Between Us
Der er ingen tvivl om Bo Bechs store kærlighed til madlavning, ej heller om hans passion for fotografiet. Det får man syn for i Bechs visuelle lækkerbisken af en kogebog, som er fyldt med anekdoter og opskrifter. ’The Relation Between Us’ frister med alverdens kulinariske oplevelser, Bo Bech har haft på sine rejser til Oaxaca i Mexico, New Dehli og alt derimellem, og opfordrer til mere spontan legesyge i køkkenet.
Staff Food by Kiin Kiin
I lange perioder i 2020 og 2021, hvor corona lagde gaderne øde, stod mange medarbejdere på landets restauranter uden noget at give sig til. 40 kokke fra Michelin-restauranten Kiin Kiin satte sig derfor for at udvikle og nedskrive deres bedste opskrifter. Det har udmøntet sig i vidt varierede retter fra det asiatiske køkken, som kan laves derhjemme og er til hele familien. Smagene er krydrede og kraftfulde, og de