Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Her skal du spise i Indre By

Foto: Daniel Rasmussen/VisitCopenhagen Restaurant Barr er kommet for at blive.

Her skal du spise i Indre By

Selvom Indre By i København er gammel, sker der altid noget nyt på restaurantscenen. Vi har forsøgt at navigere i det utal af glimrende restaurationer, der befinder sig bag de gamle bymure, og giver dig her vores guide til steder, du skal spise i København K.

Allerførst skal der falde en ansvarsfraskrivelse for alle mangler på denne liste. For Indre By i København er som en hvepserede af steder, hvor du burde gå ud og skovle føde indenbords hele tiden. Det er komplet umuligt at følge med, for der sker simpelthen så meget lækkert på restaurantfronten inde på de dyre adresser. Det kan lyde som en dårlig undskyldning, og det er det på sin vis også, men vi bliver nødt til at stoppe et sted.

Det smukke ved København, udover alle vores irrede kobbertårne, er, at bycentrum rent faktisk er et godt sted at gå ud at spise. Okay, man har også snydt lidt inde på kommunen og inkluderet Christianshavn og Refshaleøen i Indre Bys postnumre, men mange hovedstæder kunne godt lære noget af Københavns evne til at afsky turistfælder og Vapiano-kæder.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her