I Baskerlandet fungerer pintxos-barerne som en slags mellemstation. Når man får fri, sætter man sig ind og får sig et par pindemadder og et glas vin eller øl, inden man går videre til næste den pintxos-bar og fortsætter, indtil man er mæt. Det er et herligt koncept, som indkapsler det gode liv.

Nu kan du gøre stop ved en ny pintxos-bar på Jægersborggade i København.

Contento hedder den, hvilket betyder ’glad’ eller ’tilfreds’ på spansk, og manden bag er ingen ringere end Mathias Silberbauer. Kokken, som siden 2021 har serveret klassiske, franske bistroretter med fokus på fisk og skaldyr hos Silberbauers Bistro.

Det er også i nabolokalerne til Silberbauers Bistro, at Contento er rykket ind i. Her kan man i små og low-key omgivelser få lækre snacks som gildas, spansk tortilla og charcuteri, mens anlægget skænker små fadøl i iskolde glas.

Contento slog dørene op for gæster i sidste uge, og de har åbent torsdag til lørdag fra kl. 15-20.

Følg Contento her.