Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Polly

Foto: PR Risotto med rigelige mængder ost og smør og garniture i form af høvlspåner af sort trøffel og lidt smørstegt salvie.

Restaurantanmeldelse: Polly er velsmag i den venlige afdeling

Frank, Madklubbens budgetvenlige gourmetrestaurant i Indre By, har fået sig en lille- søster. Hun hedder Polly og bor på det pæne Frederiksberg. Men Polly er også en pæn pige, mild og god, hun hverken provokerer eller stikker ud. Hun er tværtimod et trygt og rart bekendtskab, som vores anmelder er rigtig glad for.

Gennem årene er der blevet sagt mange ting om Madklubben og ejer Anders Aagaards måde at drive forretning på. Om de er rigtige eller forkerte, vil jeg i denne omgang ikke gøre mig til dommer over. Men én ting ligger fast: Aagaard og Madklubben har altid været dygtige til at læse markedet og har effektivt formået at tilpasse forretningen derefter. Det københavnske mellemleje har i årevis været ét af de sikreste kort til store madoplevelser til relativt små penge, og med Frank i Ny Adelgade meldte Aagaard sig for et par år siden ind i kampen i mellemlaget. Restauranten blev hurtigt et veletableret navn, og nu har Frank fået lillesøsteren Polly på Frederiksberg, som ledes af køkkenchef Anders Strier og restaurantchef Anders Vendelbo.

Trygt og hyggeligt sted

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her