Sådan laver du den perfekte sennep

At lave sennep er nemmere, end du tror. Denne opskrift har vi fået af James Prices og det er en sennep, dergiver luft til næsen.

Offentliggjort

Hjemmelavet sennep

¾ dl gule sennepsfrø
½ dl sennepspulver
1,2 dl vand
1 dl æbleeddike
2 spsk. brun farin
1 tsk. salt
1 spsk. gurkemeje

Bland sennepsfrø og sennepspulver.

Kog vand, eddike, farin, salt og gurkemeje op i en lille gryde, og hæld det over senneppen.

Lad det trække ved stuetemperatur i et døgn.

Kør det hele i en blender, til konsistensen er passende. Hold evt. igen på lidt af væden, eller tilsæt lidt mere eddike undervejs, hvis den virker for tyk.

Kom senneppen i et glas, og lad den gerne modne i køleskabet et par dage inden brug.

PS: Dette er en sennep, der giver luft i næsen!

Få også James Prices opskrift på hjemmelavet ketchup.

Og husk også den hjemmelavede agurkesalat...

__________

VIL DU HAVE FLERE OPSKRIFTER PÅ HJEMMELAVET TILBEHØR?

- Sådan laver du: Sennep, remoulade og ketchup

- Sådan laver du: Agurkesalat og ristede løg

- Sådan laver du hjemmelavet ketchup

- Sådan laver du sød sennep

- Sådan laver du ristede løg

- Sådan laver du salte dildagurker

- Sådan laver du hjemmerørt remoulade

- Sådan laver du agurkerelish (Boston agurker)