Nu kan du købe Game of Thrones whisky der repræsenterer de syv Houses og The Night's Watch
Foto: Presse

Stærke sager til slaget om Jerntronen: Diageo har lavet en ’Game of Thrones'-whiskysamling

Til dig, der har brug for at dulme nerverne gennem Game of Thrones’ mest intense kampscener.

Er du på jagt efter Game of Thrones-merchandise, skal du ikke lede længe. Internettet flyder over med mere eller mindre brugbare gadgets, ligesom større brands har indgået samarbejde med HBO om at udvikle speciallavede Game of Thrones-produkter til de mange millioner af die-hard fans derude.
 
Nu har verdens største producent af whisky, Diageo, også meldt sig på banen med deres helt egen hyldest til serien om ’The Seven Kingdoms’. I starten af marts lancerede Diageo nemlig en limited edition whiskysamling, bestående af otte single malt whiskys, der hver især er speciallavet til at repræsentere en af de ikoniske familier fra Westeros og ’The Nights Watch’.
 
Ifølge whiskyproducenten er hver enkelt variant designet med øje for de særlige karakteristika, som familierne hver især besidder. Præcis hvilke karakteristika, der er tale om, kan du læse meget mere om på den ’Game of Thrones’-whiskyens officielle hjemmeside lige her.
 
Hele herligheden med alle otte flasker kan blive din for 4.600 kroner, og selvom det måske lyder som en relativt stor sum penge at investere i fan-merchandise, så minder Diageo os om, at det er en unik mulighed for at smage på alle afkroge af Westeros hjemme foran tv-skærmen.
 
Har du svært ved at få dig selv til at brænde flere tusinde kroner af på hård spiritus, kan du nøjes med at støtte den familie, du hepper på i kampen om ’The Iron Throne’, for flaskerne sælges også separat hos udvalgte forhandlere.
 
Du finder flaskerne enkeltvist lige her, og går du all-in på hele samlingen, kan du købe den her.
 
Skål for Westeros!

Se, hvad vi ellers skriver om: Game of Thrones og Whiskey