Restauranten med de tre michelinstjerner og det revolutionerende blik på madkultur er nu kåret som Årets restaurant
Den bedste blandt de bedste. Vinderen af Årets restaurant ved Gastro Awards 2025 er kendetegnet ved ikke blot at besidde den fineste fornemmelse for det, der kendetegner morgendagens gourmet, men også ved at være innovative i en sådan grad, at de bliver efterlignet af andre. Ambitionerne er internationale, og takket være Restaurant Jordnær lyser Danmark funklende klart på det gastronomiske verdenskort.
Sponsoreret af illy.
De har gjort sig stort bemærket allerede fra åbningsåret i 2017. Restaurant Jordnær er med sine tre michelinstjerner en højdespringer – ikke kun herhjemme men i særdeleshed også uden for den danske landegrænse. På Restaurant Jordnær stiger successen ingen til hovedet, for snuden bliver holdt i sporet, og med begge ben på jorden lever man fuldt og fast op til navnet.
Over årene har Restaurant Jordnær sat et markant aftryk på den danske restaurantscene, hvor de som de første på allerhøjeste niveau fusionerede det japanske køkken med det nordiske, og derved var med til at skabe en helt ny madkultur herhjemme – en kultur, flere andre restauranter nu også dyrker.
Restaurant Jordnær er lig med et innovativt, råvaredrevet køkken, hvor kun det absolut bedste er godt nok til gæsten. Tina og Eric Vildgaard har skabt en perle, der fuldt fortjent får alt den hæder, den overhovedet kan.
Restaurant Jordnær, Gentofte 29, 2820 Gentofte
Gastro Awards 2025
Gastro Awards hylder årets bedste kulinariske talenter og gastronomiske oplevelser. Prisen fokuserer på innovation og kvalitet i restaurationsbranchen og anerkender dem, der skaber unikke og inspirerende smagsoplevelser.
Andre vindere af Gastro Awards 2025
Årets Hotel - Svinkløv Badehotel