En rød tråd af grøn gentænkning har sikret denne restaurant kåringen som Årets sustainability
Der bliver konstant gået nye veje for at sikre en bæredygtig restaurantoplevelse, og de bedste i landet skubber konstant grænserne for, hvor grønt og cirkulært man kan tænke. Moment er forbillede for en hel branche og vinder velfortjent prisen for Årets sustainability ved Gastro Awards 2025.

Sponsoreret af illy.
Restaurant Moment er skabt ud fra en mission om at skabe transformation i samfundet. En af de brancher, der udleder flest emissionsgasser og har størst negativ effekt på biodiversiteten, er fødevare- og byggebranchen. Derfor arbejder man hos Moment hver dag med at gentænke store madoplevelser i fysiske rammer bygget af materialer med lavere CO2-aftryk.
På Moment arbejder man tæt sammen med en videnskabelig følgegruppe, der konstant skubber grænserne for vores forståelse af restaurantdrift. På det, der engang var en gammel parkeringsplads, får ambitionerne lov til at blomstre i en biogen bygning omgivet af en spiselig og biodivers prydhave.
Bag Moment står Rikke og Morten Storm Overgaard, der konstant udvider grænserne for, hvad det vil sige at være bæredygtig. Senest har de arbejdet på at finde en ordentlig måde at føje animalsk protein til deres menukort, der tidligere har været rent vegetarisk.

Gastro Awards 2025
Gastro Awards hylder årets bedste kulinariske talenter og gastronomiske oplevelser. Prisen fokuserer på innovation og kvalitet i restaurationsbranchen og anerkender dem, der skaber unikke og inspirerende smagsoplevelser.
Andre vindere af Gastro Awards 2025
Årets Hotel - Svinkløv Badehotel
Årets restaurant - Restaurant Jordnær