Leonardo DiCaprio er muligvis en af tidens mest folkekære skuespillere. Han bliver jævnligt hyldet for alt fra sit engagement i klimaet til sine anti-mode-statements, og da han omsider fik overrakt en Oscar under uddelingen i 2016, undede de fremmødte gæster ham det så meget, at han fik en stående klapsalve.

Det tyder også på, at DiCaprio har skabt sig en dedikeret fanskare i dyreriget. I hvert fald er den engelske bulldog Khaleesi tilsyneladende så glad for skuespilleren, at den vil gøre alt, hvad der står i dens magt, for at beskytte ham.

I et videoklip, som Khaleesis ejere har lagt på YouTube, ser hunden den nervepirrende scene fra ‘The Revenant’, hvor DiCaprio bliver angrebet af en brun bjørn. Det vil Khaleesi ikke lade bjørnen slippe godt fra - og den gør derfor alt, hvad den kan, for at skræmme dyret væk fra sin yndlingsskuespiller.

Det er dog ikke første gang, at Khaleesi er kommet nødlidende personer til undsætning. Den buttede bulldog er nemlig tidligere blevet kendt på YouTube for at advare ofre i horror-film, hvis der er fare på færde.

Om Khaleesis indsats rent faktisk hjælper, er noget tvivlsomt - men den lever i dén grad op til sit ry om at være menneskets bedste ven. Se selv den frygtløse hund gøre et ærligt forsøg på at skræmme ‘The Revenant’-bjørnen væk herunder.